~~Kupiłem nick napisał(a): Eeeetammm to małe pęknięcie , wszystko jest bezpieczne , tak mówią. Tak samo mówią jak mówił Herr Tusk w czasie powodzi. Że nie ma co się obawiać.
~~i tyle w temacie napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Eeeetammm to małe pęknięcie , wszystko jest bezpieczne , tak mówią. Tak samo mówią jak mówił Herr Tusk w czasie powodzi. Że nie ma co się obawiać.
Twoja matka żyje czy zginęła w wypadku? Bo PiSzesz tak i tak .Wiadomo jak się wciąga to ma się zwidy.
~~Purpurowa Miodunka napisał(a):Ktoś napisał: ~~i tyle w temacie napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Eeeetammm to małe pęknięcie , wszystko jest bezpieczne , tak mówią. Tak samo mówią jak mówił Herr Tusk w czasie powodzi. Że nie ma co się obawiać.
Twoja matka żyje czy zginęła w wypadku? Bo PiSzesz tak i tak .Wiadomo jak się wciąga to ma się zwidy.
Moja mamę , teściową i żonę zjadł rekin nad Bałtykiem.
Przecież Herr Tusk sam mówił we wrześniu 2024 roku chwile przed powodzią.
Że nie ma co się obawiać.
~~Purpurowa Miodunka napisał(a):Ktoś napisał: ~~i tyle w temacie napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Eeeetammm to małe pęknięcie , wszystko jest bezpieczne , tak mówią. Tak samo mówią jak mówił Herr Tusk w czasie powodzi. Że nie ma co się obawiać.
Dalej twierdzisz że narkotyki ci nie szkodzą na dekiel?
~~Bakłażanowy Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Purpurowa Miodunka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~i tyle w temacie napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Eeeetammm to małe pęknięcie , wszystko jest bezpieczne , tak mówią. Tak samo mówią jak mówił Herr Tusk w czasie powodzi. Że nie ma co się obawiać.
Dalej twierdzisz że narkotyki ci nie szkodzą na dekiel?
Zacznijmy od pytania.
Co uważasz za narkotyki ??