~~Rdzawoczerwony Zawciąg niezalogowany 12 godz. 17 min. temu
Jeśli to prawda, to tylko napisać, że pewien minister, rolnik z dziada pradziada, który liznął nieco medycyny, zamarzył sobie o powrocie do przeszłości po znalezieniu na strychu tabliczki z napisem "Zakaz fotografowania". Ciekawe czy te współczesne będą takie tandetne, jak te z czasów Polski jaruzelskiej, czy na plastikowej płytce z fosforyzującym konturem aparatu. Ale kto dziś używa aparatu? Może będzie ilustracja smartfona? Może dyrektor szpitala wyjaśni, on z tej samej partii teraz.
~~Starozłota Jodła niezalogowany 12 godz. 9 min. temu
Jakim portalem jestescie? Nie mam nic do Was ,ale jesli ja zwykły obywatwl nie mogę sobie zdjęcia zrobić to dlaczego ? Bo ten gamoń który jest w rządzie ,zwykły dureń tak powiedział,który mówił otwarcie jakie plany militarne polska miała i to nie przeszkadzało a to przeszkadza ,że ktoś chcę sobie zdjęcie zrobić? Dalej tak róbcie a wasze wnuki przerąbane będą mieć czy o tym myślicie? Chyba nie .
~~Sinawa Leszczyna niezalogowany 11 godz. 39 min. temu
Było za pierwszego prla, dlaczego ma nie być za drugiego prla, czy tam Polin? Czym się różni Związek SocjalistycznychRepublik Jewropejskich od Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich? Socjaliści bardziej głupsi, ale tak samo bezkarni.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.