Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pięć chorych zębów u pięciolatka?! To już epidemia! Wojewoda ma plan
~~Terakotowy Czosnaczek niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 14:15
Wszystko drożeje. PO=drożyzna. Do dentysty z workiem pieniędzy.Holownia zapewniał,że Lekarz będzie dzwonił do pacjenta.Klamcy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~kyt niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 14:28
Rodzice są odpowiedzialni za swoje dzieci. Opieka stomatologiczna to jedno, a drugie to higiena i dbanie o zęby w domu.
~~Ciemnozielony Goździk niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 15:21
Przypominam, że na służbę zdrowia politycy partii rządzącej zabierają nam miliardy. I może ktoś mi powie na co idą te pieniądze bo na pewno nie na leczenie Polaków. Na NFZ do stomatologa w Bolesławcu człowiek się nie dostanie. Politycy bawią się za te pieniądze, a ludzi maja w nosie. W sobotę w Bolesławcu będzie vce prezes partii rządzącej, przyjedzie właśnie za te pieniądze bo przecież nie za swoje. Może ktoś się jego zapyta: dlaczego pomimo płacenia miliardów na służbę zdrowia to jest ona niedostępna na zwykłych ludzi?
~~Czekoladowy Kuflik niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 15:34
No właśnie dlaczego lekarz do mnie nie dzwoni.
Hołownia obiecał wymadrzajac się proszę może ktoś mi odpowie.
~~Ja niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 17:06
Brak dentystów na NFZ
Przeciętni 35 -latkowie mają już ubytki.
~~Bławatkowy Ciemiernik niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 18:23
Cukier, cukier, cukier w żywności i słodycze w wielu postaciach, to przyczyna.
~~Ciemnoczekoladowa Gipsówka niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 18:58
~~Ciemnozielony Goździk napisał(a): Przypominam, że na służbę zdrowia politycy partii rządzącej zabierają nam miliardy. I może ktoś mi powie na co idą te pieniądze bo na pewno nie na leczenie Polaków. Na NFZ do stomatologa w Bolesławcu człowiek się nie dostanie. Politycy bawią się za te pieniądze, a ludzi maja w nosie. W sobotę w Bolesławcu będzie vce prezes partii rządzącej, przyjedzie właśnie za te pieniądze bo przecież nie za swoje. Może ktoś się jego zapyta: dlaczego pomimo płacenia miliardów na służbę zdrowia to jest ona niedostępna na zwykłych ludzi?

Święte słowa!
~~Jasnożółta Malwa niezalogowany
8 kwietnia 2025r. o 19:01
Dzieci mają przecież pierwszeństwo do stomatologa na NFZ. Gorzej ze starszymi ludźmi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza