Stałem kilka kroków za nim. Na nagraniu słabo widać jak atakowany jest mężczyzna za nim z użyciem gazu. Dp tego niestety prowadzi nienawiść. Zgadzam się z Rafałem Trzaskowskim wyciągnięta dłoń a nie pięść.
~~Przeciw zniewoleniu niezalogowany wczoraj o 18:11
To fajna ta demokracja w Polsce. Dziewięć artykułów o jednym z kandydatów obozu władzy, o reszcie nic. Widać, że bliskość do Wałbrzycha i środowisk Pana Schetyny robi swoje. Do tego jakaś ustawka z jakimś dziadkiem. Szkoda, że powiatowe portale same z siebie nie piszą nawet tak podstawowych informacji, ilu jest nawet zarejestrowanych obecnie kandydatów na prezydenta z jakimś krótkim opisem każdego z nich. Ci mniejści i tak nie będą raczej w każdym mieście, ale można o nich nawet wspomnieć. Chyba tak powinno być w demokracji, transparętność, a nie jawne wspieranie tylko jakieś jednej opcji. A mówią, że daleko nam do wschodnich praktyk. Stanowski na Kanale Zero jakoś robi wielogodzinne wywiady z każdym z kandydatów. Może ktoś w Bolesławcu by poszedł za tym przykładem.
Wierzę w Polskę, w której otwarta dłoń wygrywa z zaciśniętą pięścią. W której dobro wygrywa ze złem. W której spokój i wspólnota wygrywają z agresją i wzajemną wrogością.
A dziś w Bolesławcu i Głogowie widziałem mnóstwo ludzi, którzy tę wizję Polski podzielają. Wybierzmy ją wspólnie 18 maja.
Poseł PiS oferuje "Kulę w łeb" Premierowi RP. Kandydat PiS na Prezydenta odgraża się, że gdyby był sam na sam z Trzaskowskim, to by Go załatwił (buk jeden wie co miał na myśli) "Stary" UBek z gazem na wiecu Trzaskowskiego.
Jarosław Kaczyński stoi nad grobem ale nadal szczuje.. "Polska" prawica w pigułce.
A teraz sobie wyobraźcie co będzie, jak Batyr nie wygra tych wyborów. Bo to..że nie wygra jest pewne jak śmierć i podatki !
Paskudny czas nastanie...Trzymaj się Polsko !
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.