Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wyprowadzili zadymiarza z wiecu - mamy nagranie [WIDEO]
~~Oberżynowa Sanwitalia niezalogowany
przedwczoraj o 23:59
Czask prask , poszedł ty won z naszego miasta , szparagi zapiekane na ciebie czekają
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Barbara niezalogowany
wczoraj o 1:05
W Jeleniej 150 osób aktyw PO z całego powiatu.W Boleslawcu ,Głogowie,Kaliszu podobnie Są zdjęcia z góry w internecie.W Jeleniej scisneli ludzi i kazali siadać na krzesełkach.W telewizji pokazali tylko z bliska.Ale kłamliwe media manipulują .Na Mentzena przychodzi tysiące ludzi.
~~Złotobrązowy Powój niezalogowany
wczoraj o 1:20
~~nowhere man napisał(a): Ten starszy pan to ojciec byłego księdza, który miał kochankę a potem ukradł z kasy kościelnej 30. tys. złoty. Ponadto ten starszy pan olał swoją chorą córkę z pierwszego małżeństwa, wnuczkę i chorego wnuka. Ten starszy pan to maniakalny pisowiec bez cienia przyzwoitości

Skąd wiesz,że pisowiec może pelowiec sfrustrowany. Przecież mówił,że Tęczowy kłamie.
~~Sp 1 ma krew na rękach niezalogowany
wczoraj o 2:09
Jak ja się cieszę, że wyprowadziłem się z tego miasta. Można nie lubić Trzaskowskiego, ja sam go nie lubię i nie głosuje na tego cwaniaczka, ale są pewne granice. Ogólnie wszyscy politycy i dziennikarze włącznie z tymi bolesławieckimi powinni zajmują się pierdołami i propagandą.
~~Katarzyna niezalogowany
wczoraj o 5:14
W internecie krąży info,że Czaskowski prochy od Nitrasa dostaje.Cos na rzeczy.Bo ostatnio takie głupoty na wiecach mówi.
~~Rudobrunatnyrudawa Bergenia niezalogowany
22 godz. 25 min. temu
To prowokacja, próbują przykryć blamaż Trzaskowskiego w Końskich i kompromitację TVP w likwidacji.
~~Rdzawobrunatna Choina niezalogowany
22 godz. 17 min. temu
~~nowhere man napisał(a): Ten starszy pan to ojciec byłego księdza, który miał kochankę a potem ukradł z kasy kościelnej 30. tys. złoty. Ponadto ten starszy pan olał swoją chorą córkę z pierwszego małżeństwa, wnuczkę i chorego wnuka. Ten starszy pan to maniakalny pisowiec bez cienia przyzwoitości

Nakręcony niedobry ... zresztą jak wszyscy ...y modla się pod figura a diabła mają pod skora

Zastosowana autokorekta

~~Kupiłem nick niezalogowany
22 godz. 16 min. temu
Mi się podobała debata w TVP … jak po ukrytym ...e Rafałku , jeździli jak po łysej kobyle aż błazen Trzaskowski zrobił się czerwony i odpowiadam na pytania wymijająco.
Przecież Trzaskowski to gorszy błazen niż Herr Tusk.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.