Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydat na prezydenta w Tomaszowie Bolesławieckim
~~Zgniły Goździk niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 9:02
Dajcie spokoj
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rezedowa Konwalia niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 9:17
Kto stoi za tym "niezależnym" kandydatem?
Ludzie spontanicznie zbierali głosy poparcia na niego i wysyłali do niego pocztą?
Bujać to my, a nie nas
~~Klucznik niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 9:31
Ma mój głos.
~~pinochet niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 9:47
Faszysta.Nie wpuszczał na swoje wykłady studentów niezaszczepionych na covid
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 10:15
mądry koleś, a co do pisania "faszysta" to nie obrażaj lewaku !
~~Sprawiedliwy niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 11:34
Jestem, za. To mi się podoba (strzelnica w każdej gminie, bezpośrednie wybory, lotniskowiec atomowy, szkolenia kierowców, odchudzanie biurokracji) , mogę zgodzić się na CPK i powszechny dostęp do broni. Pięć w nawiasie to moje na pozostałe mogę się zgodzić!!!
~~Niebieskoszara Brzoza niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 11:43
broń jestem na nie ale w sprawie ukrainy zgadzam się dość pomocy dla nich...naszym obywatelom należy się pomoc a nie im...dość
~~Myhaylo niezalogowany
17 kwietnia 2025r. o 11:48
~~Niebieskoszara Brzoza napisał(a): broń jestem na nie ale w sprawie ukrainy zgadzam się dość pomocy dla nich...naszym obywatelom należy się pomoc a nie im...dość

Idi ty na xuy Iwan.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA BAU zaprasza