Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki odwiedzi Bolesławiec - ZMIANA TERMINU
~~DPS niezalogowany
6 godz. 35 min. temu
Ja niżej podpisany Karol Nawrocki oświadczam, iż zobowiązałem się do dożywotniego utrzymania Jerzego Ż. poprzez dostarczenie mu wyżywienia, ubrania, mieszkania położonego w Gdańsku przy ul. (…), światła i opału, zapewnienia odpowiedniej pomocy i pielęgnowania w chorobie oraz sprawienia własnym kosztem pogrzebu odpowiadającego zwyczajom miejscowym"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kirowy Śniedek niezalogowany
5 godz. 45 min. temu
~~Ja napisał(a): Będę na spotkaniu z dr Karolem Nawrockim.G..no znacie temat pana Jerzego.Nie został bezdomnym, otrzymywał pomoc, może troszkę za mało w ostatnich miesiącach, cóż nie znamy szczegółyów.Fakt pan Nawrocki w Warszawie,własna rodzina i kampania. Zamiast pluć i kłamać może by tak poczytać o pierwszym mieszkaniu pana Donalda w Sopocie, mieszkaniu pana Bodnara na Ursynowie czy "ruderze" pana Hołowni na podlasiu
tępy jesteś? Wyłudzenie to wyłudzenie i nikt tego nie obroni bo to był fakt. nawrocki to zwykły przestępca który zresztą kolegów ma przestępców czy się chwali ! To kłamca i podnóżek kaczyńskiego! Nie ma i nie będzie miał własnego zdania a to co teraz wygaduje to jedno wielkie kłamstwo. 90% tego co proboje obiecać nie mógłby nigdy zrobić! Kłamczuch pisowski i złodziej!!
~~Sutener niezalogowany
5 godz. 43 min. temu
Nie jestem zaskoczony sprawą mieszkania i tego, jak Nawrocki tę sprawę załatwiał. To człowiek z bardzo szemraną przeszłością, co potwierdzają ostatnie wydarzenia
~~Złocistożółty Jarząb niezalogowany
5 godz. 37 min. temu
~~To nie tak napisał(a): Jako jeden z pierwszych "wydobyte" materiały upublicznił Brejza.
Tak. tak ten sam co to tak zaciekle walczył z wykorzystywaniem służb
do walki z opozycją

Nie kłam, PiSi qurwiu! Brejza nie był pierwszy, ale redakcja Onetu.
I w tym jest problem, bo sztab wyborczy złodzieja Nawrockiego nie ma jak uszczypnąć Onetu ze względu na tajemnicę dziennikarską źródła informacji.
~~Janek niezalogowany
5 godz. 29 min. temu
Każdy z kandydatów ma coś na sumieniu .Jeden mniej inny więcej . Startują w wyborach nie do miłości dla Ojczyzny ,lecz dla własnej korzyści . Tylko jednemu się uda zostać prezydentem .
Ty jesteś za biedny by startować mimo , że może jesteś od nich lepszy.
~~Lucjan niezalogowany
5 godz. 17 min. temu
~~Janek napisał(a): Każdy z kandydatów ma coś na sumieniu .Jeden mniej inny więcej . Startują w wyborach nie do miłości dla Ojczyzny ,lecz dla własnej korzyści . Tylko jednemu się uda zostać prezydentem .
Ty jesteś za biedny by startować mimo , że może jesteś od nich lepszy.

Nie jestem biedny , jestem od nich lepszy i nie startuję .Jakiś koment ?
~~barti niezalogowany
5 godz. 16 min. temu
Pamiętajcie żeby nic na Rynku Karolowi nie podpisywać
~~ niezalogowany
5 godz. 14 min. temu
~~barti napisał(a): Pamiętajcie żeby nic na Rynku Karolowi nie podpisywać

ZWŁASZCZA JAK BĘDZIE ZE SWOJĄ ŻONKĄ UMOCZONĄ W TYN PRZEKRĘT JAK ON SAM.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza