Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spotkałem pięciu kandydatów na prezydenta. Wnioski?
~~Jasnopomarańczowa Nasturcja niezalogowany
wczoraj o 13:59
~~Bolesławianin napisał(a): Moja ocena kandydatów w skali 1 do 10
9 - Grzegorz Braun
7 - Sławomir Mentzel
6 - Marek Jakubiak
6- Marek Woch
5 - Artur Bartoszewicz
3 - Krzysztof Stanowski
3 - Joanna Szenyszyn
3 - Adrian Zandberg
2 - Maciej Maciak
1 - Karol Nawrocki
0 - Magdalena Biejat
0 - Rafał Trzaskowski
0 - Szymon Hołownia

Ruska onuca zagłosuje na ruskiego ruskiego "szpiona"? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dariusz Gołębiewski niezalogowany
wczoraj o 14:02
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): "Ostatni był Karol Nawrocki. Mogłem iść na wiec bez obaw, bo jestem młody i nie mam kawalerki, której mógłbym się nieopatrznie zrzec..." - I to jest rzetelne dziennikarstwo !?

To jest felieton, a nie informacyjny tekst prasowy. Na początku zaznaczyłem, że wyrażam w tym tekście własne opinie, a nie przekazuję informację o jakimś zdarzeniu.
~~Ognistoczerwona Mina niezalogowany
wczoraj o 14:03
~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): "Ostatni był Karol Nawrocki. Mogłem iść na wiec bez obaw, bo jestem młody i nie mam kawalerki, której mógłbym się nieopatrznie zrzec..." - I to jest rzetelne dziennikarstwo !?

Bierze wykupuje i rozdaje i to ze sprzedającym by miał utrzymanie
~~Ksywa niezalogowany
wczoraj o 14:04
Autorze gdybyś był bezstronny nie pisałbyś artykułu i nie wyrażał swoich opinii, powodujących wylew fekaliów, który niebawem tu nastąpi.
~~Rudozłoty Wawrzynek niezalogowany
wczoraj o 14:08
~~Ksywa napisał(a): Autorze gdybyś był bezstronny nie pisałbyś artykułu i nie wyrażał swoich opinii, powodujących wylew fekaliów, który niebawem tu nastąpi.

Na wygwizdowie jest podobnie.
~~ niezalogowany
wczoraj o 14:11
Ciekawe ile ustaw napisali Tuskowi Niemcy do klepnięcia przez Trzaskowskiego ? :) Pewnie jak z ustawą wiatraków o zakupie używanych, nic nie wartych wiatraków, ze których utylizację musieliby zapłacić Niemcy, a od Tuska dostali za nie kasę i zutylizuje je Polska....
~~Genowefa niezalogowany
wczoraj o 14:21
Nawrocki jest niewinny. Tusk, Gronkiewicz-Waltz i Trzaskowski okradli Warszawiaków z mieszkań. Trzaskowski bił starych emerytów!!
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
wczoraj o 14:25
~~Jasnopomarańczowa Nasturcja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolesławianin napisał(a): Moja ocena kandydatów w skali 1 do 10
9 - Grzegorz Braun
7 - Sławomir Mentzel
6 - Marek Jakubiak
6- Marek Woch
5 - Artur Bartoszewicz
3 - Krzysztof Stanowski
3 - Joanna Szenyszyn
3 - Adrian Zandberg
2 - Maciej Maciak
1 - Karol Nawrocki
0 - Magdalena Biejat
0 - Rafał Trzaskowski
0 - Szymon Hołownia

Ruska onuca zagłosuje na ruskiego ruskiego "szpiona"? :)

NA TUSKA ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza