Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spotkałem pięciu kandydatów na prezydenta. Wnioski?
~~Rudy Heliotrop niezalogowany
5 godz. 39 min. temu
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marchewkowy Orlik napisał(a): TYLKO DR KAROL NAWROCKI!!!

Tylko DR KAROL NAWROCKI zaopiekuje się twoim mieszkaniem i pomoże dziewczynki załatwić!!

Pralkę wniesie do mieszkania, zaplanuje indywidualny plan treningowy na siłownię etc.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
5 godz. 38 min. temu
~~Dariusz Gołębiewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Lędźwian napisał(a): "Ostatni był Karol Nawrocki. Mogłem iść na wiec bez obaw, bo jestem młody i nie mam kawalerki, której mógłbym się nieopatrznie zrzec..." - I to jest rzetelne dziennikarstwo !?

To jest felieton, a nie informacyjny tekst prasowy. Na początku zaznaczyłem, że wyrażam w tym tekście własne opinie, a nie przekazuję informację o jakimś zdarzeniu.

więc widać stronniczość, nawet jak Piszesz, że nie będziesz mówił na kogo głosować. Dlaczego np. nie napisałeś, że weźmiesz gumowego rekina na wiec kandydata KO, żeby zobaczyć jak walczy z rekinami ? :)
~~Rudy Heliotrop niezalogowany
5 godz. 38 min. temu
~~Bolesławianin napisał(a): Moja ocena kandydatów w skali 1 do 10
9 - Grzegorz Braun
7 - Sławomir Mentzel
6 - Marek Jakubiak
6- Marek Woch
5 - Artur Bartoszewicz
3 - Krzysztof Stanowski
3 - Joanna Szenyszyn
3 - Adrian Zandberg
2 - Maciej Maciak
1 - Karol Nawrocki
0 - Magdalena Biejat
0 - Rafał Trzaskowski
0 - Szymon Hołownia

Skala Konfederusji czyli kto zdobył największą ilość punktów będąc ruską onucą. Wszystko się zgadza :)
~~Niebieskofioletowy Rozchodnik niezalogowany
5 godz. 33 min. temu
Już w pierwszym zdaniu o spotkaniu z p. dr Karolem Nawrockim tzw.wspołpracownik portalu błysnął intelektem. Bez obawy o utratę kawalerki na spotkanie przyszło ok 1 tys.ludzi z których większość to byli seniorzy,ufający kandydatowi na prezydenta.Uszczypliwosci pod jego adresem są jedynymi i nie padaja pod adresem 4 pozostałych kandydatów. Młody a już za chwilę nie będzie mógł popatrzeć w lustro....."Ranczo-Duda"
~~Siwawa Gipsówka niezalogowany
5 godz. 31 min. temu
Jak ja słyszę w takich popie.... onych przemówieniach o Polkach i Polakach a także o patriotyzmie i suwerenności to już dalej takiego '' Ćwoka " słuchać nie mam. Zamiaru . Kolejne mieszkanie niech zachachmęci.
~~Czerwonopomarańczowy Buk niezalogowany
5 godz. 24 min. temu
Karol Nawrocki pożyczył panu Jerzemu pieniądze na 20 proc. rocznie

"Kluczowe w umowie z 15 lutego 2010 roku jest jednak to, że Nawrocki pożycza Jerzemu Ż. kwotę 12 tys. zł na 20 procent rocznie."

Bardzo wysoka stopa oprocentowania...
~~bazyliszek niezalogowany
5 godz. 20 min. temu
~~Rudy Heliotrop napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolesławianin napisał(a): Moja ocena kandydatów w skali 1 do 10
9 - Grzegorz Braun
7 - Sławomir Mentzel
6 - Marek Jakubiak
6- Marek Woch
5 - Artur Bartoszewicz
3 - Krzysztof Stanowski
3 - Joanna Szenyszyn
3 - Adrian Zandberg
2 - Maciej Maciak
1 - Karol Nawrocki
0 - Magdalena Biejat
0 - Rafał Trzaskowski
0 - Szymon Hołownia

)
Myślę że p Maciej Maciak to najlepszy kandydat na prezydenta . Na którego zagłosuję . A druga tura p G . B .
~~Szmaragdowozielona Magnolia niezalogowany
5 godz. 19 min. temu
~~Genowefa napisał(a): Nawrocki jest niewinny. Tusk, Gronkiewicz-Waltz i Trzaskowski okradli Warszawiaków z mieszkań. Trzaskowski bił starych emerytów!!

Proste pytanie pani Gieniu: kto w 2006r. wydał nakaz eksmisji pani Jolanty, która później ,, zmarła " w niewyjaśnionych okolicznościach?.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza