Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spotkałem pięciu kandydatów na prezydenta. Wnioski?
~~Kl niezalogowany
10 godz. 44 min. temu
Nawrocki mówi, chwała i czesc bohaterom.Czaskowski mówi chwała i czesc dewoloperom.Czaskowski wyrzucił z kamienicy 40 rodzin na bruk.Dewoloper przejął kamienice.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ADM niezalogowany
10 godz. 34 min. temu
Czaskowski z Nitrasem pudruje nos.Potem podczas debaty Czaskowskiego zalewa pot I pije wodę z pustej szklanki.Bo puder puszcza.
~~Jajco niezalogowany
10 godz. 30 min. temu
Nawrocki Panu Jerzemu pieniądze pożyczał na wysoki procent a potem przejął mieszkanie. To uderzający przykład klasycznej lichwy – i zarazem dowód na hipokryzję kandydata, który udaje bezinteresowność, a sam działał jak typowy naciągacz.
- Nawrocki mówił, że pomagał „bezinteresownie”
- ten interes to lichwiarski procent 20%.
- Pan Jerzy pożyczył 12.000
- później Nawrocki przejmuje jego mieszkanie. Proste?
- brak możliwości spłaty zakończył się tak jak się zakończył.
- Nawrocki przejął mieszkanie a Pan Jerzy jest w DPS.
- jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
~~Kolumbia niezalogowany
9 godz. 53 min. temu
Czaskowski bardzo drogim pudrem pudruje nos razem z Nitrasem .
~~Dyniowa Inkarwilla niezalogowany
9 godz. 48 min. temu
Z każdym, kolejnym dniem dochodzę do wniosku, że Pan Jerzy powinien dziękować Bogu, że "zupełnie przypadkowo" i całkowicie nieświadomie nie sprzedał nerki, lub innego narządu.
Nie wiem jak Was, ale mnie już nic nie zdziwi
~~J32 niezalogowany
7 godz. 56 min. temu
Lichwo, ojczyzno moja
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza