Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
14 czerwca 2010r. o 20:48
moja poczta jest pusta ;)

Dopisane 14.06.2010r. o godz. 20:48:

tzn, skrzynka odbiorcza hihiih
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3225
#erjotka nieaktywny
14 czerwca 2010r. o 21:41
Ale mi się zasnęło, i zaraz zmykam :D Navi, na gadu mi napisz, odczytam jutro :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 1:26
~zraniona napisał(a): wstaaaaaaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaaaaaacccccccc spiochyyyyyy!! dzien dobry krzycze :P Panie Arturze po 20 Lipca juz bede na pewno :)

Witam Wszystkich !

Zraniona dobrze że to już niedługo bo w końcu wypijemy tego brudzia a jak po tej akcji jeszcze śmieci wyniosę to napewno przestaniesz mi mówić na pan he he.

Navi a ja Ci mówię pracy nie rzucaj powoli się jakoś przyzwyczaisz zawsze na początku jest ciężko ale nie wolno się poddawać.

Eri trochę szalałaś po naszych terenach he he masz Ty sporo tej energii z Wrocka odrazu do Nowogrodźca tylko podziwiać he he.

Gośka przyjemnego urlopu od bolca Ci życzę. Jak już dobrze wypoczniesz to wracaj. Może się za barzo nie rozpuścimy zanim wrócisz he he a jeszcze przecież Senti będzie Nas pilnował he he

Sylwia Ty też wzięłaś sobie od Nas wolne he he.

Senti akcja pwódź już zakończona ?

Wczoraj miałem popołudniu gości a potem ogl. mój ulubiony pr. na TVN Finał Tańca z gwiazdami a potem jeszcze mecz i dlatego mnie nie było alę widzę że nie tylko ja wziąłem urlop. Popieram wypoczynek na powietrzu w czynnej formie trzeba korzystać z pogody bo w tym roku jej jak na lekarstwo. Polecam romantyczne spacery. Sam bym na taki poszedł ale nie mam z kim he he.

Jutro tzn. dziś o 11.30 jadę znów na bad. tym razem będą zrobione bo wszystko jest dograne na 100%. Wieczorem opowiem Wam jak było. No ale Wam nasmarowałem he he jeszcze tylko piosenka na letni romantyczny wieczór i zmykam.

&feature=related

Wczoraj wł. śniła mi się jedna koleżanka i w ogóle nie miałem chęci się obudzić he he.

Dobranoc Wszystkim.
4067
#zraniona nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 8:21
arturkedzia napisał(a):
Zraniona dobrze że to już niedługo bo w końcu wypijemy tego brudzia a jak po tej akcji jeszcze śmieci wyniosę to napewno przestaniesz mi mówić na pan he he.

hehehehe gorzej bedzie jak potem zaczne mowic na PANI ;)
Pooooooobbbbbbuuutkaaaaaa,wstawac spiochy!!

arturkedzia napisał(a):
.No ale Wam nasmarowałem he he

no wlasnie moj ekran juz caly tlusty :]

arturkedzia napisał(a):
Wczoraj wł. śniła mi się jedna koleżanka i w ogóle nie miałem chęci się obudzić he he.

no no tylko nie zapomnij kolezanki ubrac bo sie przeziebi hiih

Tak pozatym to P.Arturze nie szalej nam,bo Goska jak przyjedzie to beda zje...ki :| i nam wszystkim sie oberwie :|
~zraniona niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 12:54
czy Pani Gosia chociaz sie przywita :>
3225
#erjotka nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 17:33
Ja się witam, niedawno z pracy wróciłam ...
Chyba nic nie będzie z wielkiego dnia 29 czerwca :(
4067
#zraniona nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 19:18
hej erjotka,a co mialo byc 29 czerwca?

Dopisane 15.06.2010r. o godz. 19:18:

hej erjotka,a co mialo byc 29 czerwca?
3225
#erjotka nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 19:25
Wielki dzień, bardzo ważny ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.