Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 21:54
ja skonczylam ogladac film i tez juz jestem :) Navi ciebie nie ma to i Gosia nam uciekla :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Navi niezalogowany
15 czerwca 2010r. o 21:56
Wiem:)ale nic nie poradzę, że teraz jestem tyle co nic:)
3225
#erjotka nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 22:05
Monia, nie martw się, będzie lepiej :) Poza tym pogoda nie sprzyja siedzeniu na necie :)
3309
#Navi nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 22:07
No słoneczko sprzyja w siedzeniu w robocie:D:D
3225
#erjotka nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 22:09
Raczej na powietrzu .. w tamtym tygodniu w upały miałam drugą zmianę, teraz nie ma upałów, zaś się nie opalę :(
3046
#sentinel nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 22:32
erjotka napisał(a): Raczej na powietrzu .. w tamtym tygodniu w upały miałam drugą zmianę, teraz nie ma upałów, zaś się nie opalę :(

Witam.
To wyobraź sobie, jakbyś sobie spacerowała w 30 - to stopniowym upale, mając na nogach skórzane buty, zasznurowane prawie po kolana. :D

Mam nadzieje, że naszemu Arturowi wszystko dobrze wyszło na badaniach ( no inaczej nie mogło być :D )

Dopisane 15.06.2010r. o godz. 22:32:

Dzisiaj Gosia miała prace na powietrzu. Niestety wydawało Jej się, że słoneczko słabo przygrzewa i spiekła sobie plecy na raka. A mi przypadło smarowanie jej pleców kremem :P

GG 2563898
2945
Mgosia
15 czerwca 2010r. o 22:37
zraniona napisał(a): ja skonczylam ogladac film i tez juz jestem :) Navi ciebie nie ma to i Gosia nam uciekla :>

Potrzebuję trochę czasu :) może znowu mój nałóg powróci , bo na razie, nie mam wcale chęci pisać . Po prostu mam jakiegoś lenia :)
Dobrej nocy Wam życzę :*

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 czerwca 2010r. o 23:36
Witam Wszystkich.

Dopiero jestem bo odpoczywałem. Tym razem było ogólnie dobrze trochę chłopaki późno przyjechali bo o 11.50 ale przed ich przyjazdem zadzw. do Jeleniej i powiedziałem że się nieco spóźnimy więc nie było problemu bo wzięli kogoś innego. Byliśmy przed 13.00 i po spr. moich płyt z TK i RM o 13.40 miałem badanie. Trwało ok pół godz. czułem się dobrze nic się nie działo ale niestety przez tą płytkę kiepsko wyszło choć ten technik zrobił wszystko co mógł żeby to poprawić.

Kontrastu nie podali mi bo po wstępnym bad. stw. że to w niczym nie pomoże. Wyszliśmy o 14.20 . Za 20 min. miała być płytka z bad. bo opis będzie za 4 dni więc czekaliśmy jednak to trwało ponad godzinę a ja już nie mogłem z pęcherzem wytrzymać dlatego pojechaliśmy do domu a płytkę odb. razem z opisem. W ogóle żałuję że czekaliśmy bo byłbym wcześniej w domu i mniej zmęczony ale cóż polak mądry po szkodzie he he.

Wiecie trochę się zawiodłem bo miałem nadzieję na dużo lepszy ten wynik ale chyba będzie niestety podobny do tamtego co dla mnie w perspektywie konsultacji w Moskwie jest mało optymistyczne poczekam na wynik ale tak to na dzień dzisiejszy wygląda. I to cała relacja. Teraz poczytam co Wy dziś pisaliście i zaraz wracam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!