Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
19 czerwca 2010r. o 21:48
GoSiaM napisał(a): E tam , ja ostatnio jestem grzeczna........

Jak to było z tym ściskaniem drążka :D

A tutaj zadedykuję Arturowi, dwa utworki, które na pewno słyszał oglądając mecze :

&feature=related

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 czerwca 2010r. o 1:56
sentinel napisał(a):
GoSiaM napisał(a): E tam , ja ostatnio jestem grzeczna........

Jak to było z tym ściskaniem drążka :D

A tutaj zadedykuję Arturowi, dwa utworki, które na pewno słyszał oglądając mecze :

&feature=related

Witam Wszystkich !

Dziś cały wieczór odp. na zaległe prv. wiadomości i dlatego mnie z Wami nie było ale myślę że dziś to wszystko nadrobię.

Gośka popieram Cię zero kłótni fochów ewentualnie urlop he he.

Navi nie denerwuj się zobaczysz wszystko będzie dobrze.

Zraniona zamiast PlejaDanki ja Cię przytulę i uspokoję zgoda ?

Senti dzięki znam oczywiście te utworki.

Dobra zmykam śnić he he. Dobranoc Wszystkim.
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
20 czerwca 2010r. o 9:33

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
~Gocha niezalogowany
20 czerwca 2010r. o 10:29
Artur wszystko ma swój początek i koniec , więc fochy tez czasami potrafią się znudzić ;) Ale czasami przychodzi taki moment , że odnajduje się w sobie taki wewnętrzny spokój , tylko uchwycić tą chwilę i zachować na dłużnej, bywa niezmiernie trudne , aczkolwiek warto :)

2945
Mgosia
20 czerwca 2010r. o 10:45
Moniko , to jest tylko dla Ciebie :*
Cokolwiek się stanie , chcę żebyś wiedziała , że jesteś wspaniała osobą i żebyś nigdy nie traciła w siebie wiary , jesteś najlepszą kumpelą i wspaniałym człowiekiem , przed którym życie stoi otworem . I jeśli czasami bywa źle , to w końcu musi przyjść to dobre :) ja w Ciebie wierzę :*

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3347
20 czerwca 2010r. o 11:12
GoSiaM napisał(a): Moniko , to jest tylko dla Ciebie :*
Cokolwiek się stanie , chcę żebyś wiedziała , że jesteś wspaniała osobą ...

Ja też jestem wspaniałą osobą :)
Proszę o buziala :)
Jak się chce to można coś napisać:P
Prawda Makowa :)

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
20 czerwca 2010r. o 11:14
Grzdyl_Ponury napisał(a):
GoSiaM napisał(a): Moniko , to jest tylko dla Ciebie :*
Cokolwiek się stanie , chcę żebyś wiedziała , że jesteś wspaniała osobą ...

Ja też jestem wspaniałą osobą :)
Proszę o buziala :)
Jak się chce to można coś napisać:P
Prawda Makowa :)

:>

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
3347
20 czerwca 2010r. o 11:22
:P :P :P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza