Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
30 czerwca 2010r. o 23:17
Sentuś , Ty też kiedyś będziesz starą babcią :> :D :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
30 czerwca 2010r. o 23:20
GoSiaM napisał(a): Sentuś , Ty też kiedyś będziesz starą babcią :> :D :P

Raczej murzynem :)

GG 2563898
3309
#Navi nieaktywny
30 czerwca 2010r. o 23:21
Grzdylu masz rację ja lubię swoje piersi:D:D

Dopisane 30.06.2010r. o godz. 23:21:

sentinel napisał(a):
GoSiaM napisał(a): Sentuś , Ty też kiedyś będziesz starą babcią :> :D :P

Raczej murzynem :)

I to na dodatek czarnym:P:P
2945
Mgosia
30 czerwca 2010r. o 23:27
Ja go umyję :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
30 czerwca 2010r. o 23:29
Wy tu się myjcie i róbta co chceta a ja już po raz któryś idę spać:D:D dobranoc:*
2945
Mgosia
30 czerwca 2010r. o 23:38
Dobranoc , niech Ci się przyśni murzyn :D

Dopisane 30.06.2010r. o godz. 23:38:

No dobra, to i ja muszę sprawdzić, czy mnie nie ma w łóżku :P
Dobranoc , ślimaki , robaki i pędraki :* :D

3186
#arturkedzia nieaktywny
1 lipca 2010r. o 2:12
GoSiaM napisał(a): Artur , nie zdziw się jak Ci jakiś wampir przegryzie kabel od anteny , wtedy to się skończy z tymi meczami, na dłużnej :D :P A Wampir szykuje się do Ciebie , oj szykuje ;)

A teraz masz piosenkę posłuchaj :)

Witam Wszystkich !

Gosia ja to jeszcze bym jakoś przeżył to przegryzienie ale mój Ojciec już nie. Taki wampir raczej długo by nie pożył he he dobrze że to już niedługo koniec bo Mamę też to wkurza. Mecze to teraz zmora w wielu domach he he. A kiedy ten wampir się do mnie wybiera ?

Navi widzę że odrazu zgadłaś o kogo mi chodzi ale fakt trzymaj go krótko żeby Ci się nie rozbrykał he he i Janka też bierz ich na ostro he he

Z ostatniej chwili : Wczoraj do południa moje płytki i opisy badań wziął Lekarz w Moskwie. Za dwa trzy dni może już będę coś wiedział. Trochę się boję tych wiadomości ale jestem dobrej myśli.

Wieczorem były też u mnie dwie bardzo atrakcyjne kobietki. Testowaliśmy łóżko ale szczególnie zachwycone były właściwościami terapeutycznymi mojego nowego materaca. Na koniec do końca nie wiem co miały na myśli ale stwierdziły że mam rewelacyjny sprzęt he he. Pozdrawiam Gosię i Natalkę !

Wczoraj pis. odp. na prv. wiadomości i niestety jeszcze kilka mi zostało dlatego dziś będę kończył. Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
3225
#erjotka nieaktywny
1 lipca 2010r. o 16:15
Witajcie :)

Artur, słońce, ty się nie bój, przecież my ciągle kciuki trzymamy no a poza tym czemu miałoby niby być źle jak będzie dobrze?? :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza