Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~:P niezalogowany
2 lipca 2010r. o 10:19
Obiad to przeżytek :P
Nie potrzebne mi jedzenie, bo żyję wyższymi uczuciami ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
2 lipca 2010r. o 10:23
O matko moja , przyznaj się żeś już od samego rana mamrota wypił :|
ja przez Was wszystkich ołysieje jak nic ;( :D
Jeden łózka testuje , jeden narzeka na noce , jeden obiadków nie je , a taka jedna to już nawet nie powiem co robi :| :P urwanie trąby mam z Wami .... :|

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2 lipca 2010r. o 10:26
Gośka, a co robi jedna taka?? :)
Pewnie pierś i pupsko do słońca wystawia :P
2945
Mgosia
2 lipca 2010r. o 10:28
Tego co ona wyprawia, to ja się nawet boję napisać :| :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2 lipca 2010r. o 10:33
Będę Cie ubóstwiał..cały dzień:P, jak napiszesz na priva co też ONA wyprawia.
Na wszelki wypadek przekaż jej...nie będę bawił żadnych OWOCÓW MIŁOŚCI :P

PAPAPAPAPAPAPAPAP :)
3309
#Navi nieaktywny
2 lipca 2010r. o 11:07
Że niby o mnie chodzi?? :> Grzdylu nie Twój interes:D
2945
Mgosia
2 lipca 2010r. o 14:26
Monia, a Ty znowu mnie tu z interesem wyskakujesz :D :P

3309
#Navi nieaktywny
2 lipca 2010r. o 14:35
A co Ty chcesz od interesów??:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza