~Olo napisał(a): Nooooooooo Arturze , już miałem Ci na wtykac , że piszesz o poddawaniu się . Chłopie jakby cię stupor dopadł , to twoi rodzice mogli by się poddać . Ale Ty dziubiesz namolnie ( :-) w klawiaturę , zmuszasz mnie do zobaczania co u Cie słychać , wysłuchuje tych wszystkich muzyczek , promuje w śród znajomych znajomego co pisze okiem na klawiszach i się cieszy z życia i popycha jeszcze w pełni sprawnych , a ty mi tu ....." już nic , już be , już fiu fiu..." kiedyś myślałem o takim wózku dla Ciebie z kawałkiem roweru ( na wycieczki , coś jak ryksza tylko klient mógłby lekko leżakować) i jest na desce kreślarskiej , więc nie psuj tego , Czasem wyprodukuje jakiś dziwny rower (wejdz na stronę). ostatnio robiłem synkowi rowerek . daj mail to Ci wyślę foto .
Pozdrawiam . Wytrzyj nosek , otrzyj łzy i popisz trochę bo jest tu wiele osób które czekają n a twoje wypociny .
Witam Wszystkich !
Dziękuję Eri Navi Gosi Sentiemu Hegemonowi Makowej Olowi Grzdylowi i Kavie za duchowe wsparcie, doceniam to.
Obiecuję Wam że się nie załamię ale wiecie czasem najwięksi twardziele a ja do nich nie należę wysiadają w obliczu życia i śmierci.
Przepraszam za wczoraj ale odp. na prv. wiadomości w wiadomej sprawie ale zaraz nadr. te zaległości.
Olo meaila mego dostałeś ? Dzięki za wsparcie jestem mile zaskoczony a co do Twego projektu to bał bym się tak jeździć chyba ale dzięki że o mnie myślisz. Powiem Ci że kiedyś myśl. o białej lektyce ale potem z tego zrezygnowałem bo kto by mnie tak targał np. w taki upał jak dziś he he. A tak poważnie od wielu lat marzy mi się BUS dostosowany do moich potrzeb. Zawiesiłem tą myśl gdy pojawiła się szansa na poprawę
mego zdrowia ale nic z tego narazie nie wyszło więc znów zacząłem o tym myśleć. Jest taki u mnie w Gminie i mogę z niego korzystać ale wiadomo tylko na pewnych warunkach i ograniczeniach czasowych. A swój to niezależność. Wiadomo zakup auta i dostosowanie to koszty ale co tam marzyć nikt mi nie zabroni i kosztów nie będzie chociaż parę marzeń z tych ,, nieosiągalnych ,, udało mi się zrealizować więc może i to też się kiedyś uda ale nie będę do tego dążył za wszelką cenę.
Dobranoc Wszystkim