~TOja napisał(a): Uważaj bo świętą zostaniesz ja cały czas jak mogę to pomagam ale nie gadam o tym na forum czekając na oklaski dla wielkiej działaczki.I jak to jest przecież ty od kompa nie odchodzisz to działasz chyba na klawiaturze zastanów się nad tym to ja tu rzadko bywam.Anioł czuwa dlatego ma mało czasu :>
Jeśli jesteś na tyle tępa ze nie rozumiesz, dlaczego ja to robię na forum , to ci wyjaśnię jak małemu dziecku głupi ,,Aniołku " :] . Piszę i robię szum na forum , żeby ludzie zobaczyli prawdę i usłyszeli co się dzieje z tamtymi ludźmi , żeby pomogli w miarę możliwości . Ja mogę w twoich oczach być bezmyślną idiotką , która chce się pokazać , ale mam to głęboko w du pie. Jak byś trochę pomyślała, to byś wiedziała, że żeby coś się działo i kręciło jak trzeba, to ludzie muszą o tym wiedzieć .
Czy sądzisz , że to nie ma żadnego oddźwięku ? a jak myślisz skąd to nasze zorganizowanie , skąd wzięli się ludzie , którzy chcę pomóc ? jak nie wiesz to powiem Ci , ze właśnie przez ten temat o pomocy , zgłosili się i dzięki nim wiele spraw udało się załatwić . A w tym temacie piszę dla swoich przyjaciół , a nie dla Ciebie , bo nie czuję żebyś tu w jakiś sposób, potrafiła się z kimś zaprzyjaźnić .
Od samego początku jesteś wredna i niemiła , anioł jak z koziej d... trąba.
Dopisane 14.08.2010r. o godz. 16:47:
Ufffffffff zapomniałam :| przesiaduję tu całymi wieczorami , bo doskonale wiem , że tu na mnie czekają i ja jestem dla nich, a oni dla mnie , to jest więź i przyjaźń, o ile wiesz co to w ogóle jest.