Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
29 sierpnia 2010r. o 23:14
Wiem ,ale to tak długo :) A ja strasznie przywiązuje się do ludzi i nawet potrafię tęsknic :D
Po tej mojej piosence , przypomniało mi się , ze uwielbiam kolor niebieski :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 sierpnia 2010r. o 23:21
Navi napisał(a): Ale ja nie zniknę na zawsze:D jutro znowu będę:D:D

Witam Wszystkich !

Navi do spania przyszła Twoja zmiana, Gośka puść ją bo zaśpi do pracy.

Hej Kermit ! Dawno Cię nie było co sł. u Ciebie ?

Gosia nie denerwuj się anonim już śpi a senti czówa.

Senti ale przeżyłeś sztorm.
2945
Mgosia
29 sierpnia 2010r. o 23:25
Artur ja jestem waleczna jak lew :D chciał pięć minut, to miał chłopak :]
Myślę że się odczepi , ja potrafię jak chcę zniechęcić :D

Sztorm był superowy :D szkoda że nikt nam fotki nie zrobił w hotelu , jak na boso szłam i zostawiłam wszędzie ślady :D ale w końcu nogi w chodnik powycierałam , żeby nikt nie wiedział, ze to ja narobiłam tych ciapek :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~:( niezalogowany
29 sierpnia 2010r. o 23:32
A ja i tak ...

3046
#sentinel nieaktywny
29 sierpnia 2010r. o 23:33
arturkedzia napisał(a): Senti ale przeżyłeś sztorm.

Było super, tylko, tak, jak pisała Gosia, nie było chętnych do zrobienia fotek, a wyglądaliśmy cudacznie. :)

GG 2563898
2945
Mgosia
29 sierpnia 2010r. o 23:38
Widocznie było za mało :] :] :]

3186
#arturkedzia nieaktywny
30 sierpnia 2010r. o 0:01
GoSiaM napisał(a): Artur ja jestem waleczna jak lew :D chciał pięć minut, to miał chłopak :]
Myślę że się odczepi , ja potrafię jak chcę zniechęcić :D

Sztorm był superowy :D szkoda że nikt nam fotki nie zrobił w hotelu , jak na boso szłam i zostawiłam wszędzie ślady :D ale w końcu nogi w chodnik powycierałam , żeby nikt nie wiedział, ze to ja narobiłam tych ciapek :D

No ja wiem że jak chcesz to potrafisz skutecznie zniechęcić no i dobrze robisz bo stawiasz sprawę jasno. Dobrze że ten sztorm był w miarę spokojny bo byłoby kiepsko z Wami. Znów mi się przysnęło wł. się obudziłem jestem przemęczony.
2945
Mgosia
30 sierpnia 2010r. o 0:02
Artur to Ty zmieniasz się w surykatkę :P ja też już idę spać :) dobranoc :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza