Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
1 września 2010r. o 21:33
Przecież my się zawsze kochamy, nawet jak się kłócimy:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
1 września 2010r. o 21:36
Na dowód daj mi buzialka :)
Albo nie,.... trzy buzialki :)
Tylko z uczuciem , nie takie jak dajesz Gośce :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
1 września 2010r. o 21:40
Co to to nie, na to się nie zgodzę, nie zasłużyłeś sobie na to:0 obejdź się smakiem:D
3347
1 września 2010r. o 21:42
Dlaczego???
Przecież do cholery jasnej jestem tak grzeczny , a nawet bardziej, niż Sentinel :> :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
1 września 2010r. o 21:45
A My tu o Sentinelu nie mówimy tylko o Tobie, mówię że nie zasłużyłeś i basta:D możesz grozić, możesz szantażować a i tak buzi nie dostaniesz:D
3347
1 września 2010r. o 21:47
Nieśmiało zapytam :)
Jak bardzo musiałbym się poniżyć, albo inaczej, co musiałbym zrobić , żeby zasłużyć? :P

3309
#Navi nieaktywny
1 września 2010r. o 21:50
Poniżać się nie musisz, bo już dawno upadłeś:P:P za jedną piosenkę którą uwielbiam to dostaniesz jednego buziaka:D
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 września 2010r. o 21:52
Navi napisał(a): Oczywiście:D:D jak Ty będziesz pisał to będzie mega ponuro:)

Witam Wszystkich !

Navi Gośka niech odpocznie a w ogóle to niepotrzebnie brała kompa na urlop bo zamiast tam odpocząć od kompa to teraz
jest przemęczona. Ze wszystkim tak jest co za dużo to nie zdrowo. Odpocznie i wróci do Nas a My będziemy tu na nią czekać no nie ?

Gośka bądź spokojna ja tu czówam wraz innymi.

Dziś był u mnie mój kolega z dawnych lat i mówił że tu zajrzy.
Krysiek pozdrawiam Ciebie i Twoją Żonkę . Fajnie było pogadać
i powspominać lata młodości. Dzięki że przyjechałeś.

Senti głaskaj Gośkę z podwójną starannąścią niech szybko regeneruje siły bo tęsknimy tu za nią.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.