Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
2 września 2010r. o 22:32
Grzdylu ja mam na Ciebie sposób, żebyś Ty zniknął na zawsze :> wcale to nie jest takie trudne:D:D:D
Artur tak ja teraz jadę 3,4,5 :) a w następną niedzielę pracuję dopiero za dwa tyg mam niedziele wolną:) więc nie wiem kiedy się spotkamy...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
2 września 2010r. o 22:40
Navi napisał(a): Grzdylu ja mam na Ciebie sposób, żebyś Ty zniknął na zawsze :> wcale to nie jest takie trudne:D:D:D.

Cwaniara, Ty wiesz , że ja myślę nad zniknięciem od paru miesięcy :)
Dodam, że jestem na to gotowy :) Wystarczy mała iskierka i znikam:)
Obawiam się tylko , że zapłakałabyś się na śmierć :P
I miałbym na sumieniu jeden towar, a tak to ktoś może:P będzie miał pociechę albo...garba na całe życie :D :P

Cześć Artucho :)

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
2 września 2010r. o 22:46
Łee na śmierć to ja się nie zapłaczę:D:D najwyżej doprowadzę się do stanu agonalnego, ale później wyjdę z tego:P:P nie takiego przeżyłam już Grzdyla Ponurego:P
3347
2 września 2010r. o 22:49
Navi napisał(a): nie takiego przeżyłam już Grzdyla Ponurego:P

Nie chciałbym umniejszać Twojego przeżywania ale ja też swoje przeszłem przez Ciebie i ONĄ :D
Normalny facet już dawno by sobie podciął żyły :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
2 września 2010r. o 22:52
Popatrz no stalowe nerwy masz:D no widzisz jak ja potrafię umilić życie Tobie:D
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 września 2010r. o 22:54
Navi napisał(a): Grzdylu ja mam na Ciebie sposób, żebyś Ty zniknął na zawsze :> wcale to nie jest takie trudne:D:D:D
Artur tak ja teraz jadę 3,4,5 :) a w następną niedzielę pracuję dopiero za dwa tyg mam niedziele wolną:) więc nie wiem kiedy się spotkamy...

Wiesz ja nast. tydzień też będę trochę zajęty bo coś przygotowuję poza tym znów ma padać dlatego za dwa tyg. może to Nam wł. wypali więc spokojnie jedź i baw się dobrze.

Grzdylu co Wy tak się z Navi drapiecie spokuj ma być !!!
3347
2 września 2010r. o 22:55
Navi napisał(a): ja potrafię umilić życie Tobie:D

Pewnie myślisz o seksie :P ;)
Nic z tego:P
W chwili obecnej nie mam wolnego miejsca w grafiku :D

3309
#Navi nieaktywny
2 września 2010r. o 22:59
No to dobrze Artur, najwyżej spotkamy sie za 2 tygodnie:D
Grzdychu ja już dawno znalazłam zastępce bo Ty nie dawałeś rady:P:P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza