Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
2 września 2010r. o 23:04
Navi napisał(a): Grzdychu ja już dawno znalazłam zastępce bo Ty nie dawałeś rady:P:P

Jak GO wykończysz to daj znać :D
No chyba , że będę "robił" za deser :P
:P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
2 września 2010r. o 23:09
Nie no on mi wystarcza w zupełności:D:D Ty sobie bądź deserkiem dla kogo innego:D zresztą...masz grafik cały zapełniony:D:D
3347
2 września 2010r. o 23:11
Navi napisał(a): Nie no on mi wystarcza w zupełności:D:D

Na razie pewnie Ci wystarcza:)
Ale znając Twoje niepohamowane żądze to długo nie pociągnie chłopina :P

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3309
#Navi nieaktywny
2 września 2010r. o 23:13
Chodzi Ci o żądze pieniądza:P:P coś w tym jest:P
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 września 2010r. o 23:15
Navi napisał(a): No to dobrze Artur, najwyżej spotkamy sie za 2 tygodnie:D
Grzdychu ja już dawno znalazłam zastępce bo Ty nie dawałeś rady:P:P

Pewnie tak i widzę że Was nie pogodzę bo strasznie zawzięci jesteście a przecież sex to tylko dodatek w związku a widać że Was łączy jakaś specyficzna chemia he he
3309
#Navi nieaktywny
2 września 2010r. o 23:18
Artur, ale my się nie kłócimy:D bardzo kulturalnie ze sobą rozmawiamy:D tylko widzisz do czego on mnie namawia
:>
3347
2 września 2010r. o 23:18
arturkedzia napisał(a): widać że Was łączy jakaś specyficzna chemia he he

Artucho z tym babskiem nie łączy mnie żadna chemia :P
A po za tym jak widać po jej poście to straszna materialistka :> :P
Mam nadzieję , że nie kocha się dla pieniędzy :P

3309
#Navi nieaktywny
2 września 2010r. o 23:21
Ja kocham pieniądze, ale nie DLA pieniędzy:D mało o mnie wiesz paskudo:D ze mnie to żadna materialistka patrząc na koleżankę L :D:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza