Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3046
#sentinel nieaktywny
5 września 2010r. o 23:37
Ja wolę ten teledysk :)

GG 2563898
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 września 2010r. o 1:20
sentinel napisał(a): Ja wolę ten teledysk :)

Witam Wszystkich !

Jestem i ja. Niedziela upłynęła mi wyjątkowo spokojnie ale od dziś się znów zacznie ruch. Chyba jutro będę już miał napr. komp od łóżka uff znów nie będę inwalidą he he.

Senti tak Ci to nieźle wymiatają he he

Navi trochę poszalałaś w tych górach masz kondychę a Twój kolega pewnie zadyszki dostał, Grzdyl tylko na to czeka żeby go zastąpić he he. Co do naszego spotkania to w tym tygodniu to chciałbym już coś konkretnie ustalić kiedy, ile osób by nas było itp. itd.

Gośka nie ma problemu u mnie mogą być tańce miejsca jest dosyć muzykę też mam przygotowaną i co Ty na to ? tylko obuwie weź na płaskim. Zamawiam pierwszy taniec z Tobą ok. ?
Ty wiesz jak ja teraz wymiatam normalnie jest jeden pisk opon przy piruetach he he. Zobacz :

[img=1283728301_bz2kmk5.jpg]

Dopisane 06.09.2010r. o godz. 01:20:

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
3309
#Navi nieaktywny
6 września 2010r. o 18:02
Artur widzę, że tańczyli dla Ciebie:D ja się przeziębiłam w górach ale jeszcze żyję choć ledwo ledwo:( w środę sobie odpocznę, ale warto było się tak załatwić:P mój "kolega" tak samo narzekał jak i ja:P i razem mamy zakwasy:D
4250
#Franczesko nieaktywny
6 września 2010r. o 18:45
Navi już wróciłaś
3046
#sentinel nieaktywny
6 września 2010r. o 18:51
arturkedzia napisał(a): Chyba jutro będę już miał napr. komp od łóżka uff znów nie będę inwalidą he he.
Co do naszego spotkania to w tym tygodniu to chciałbym już coś konkretnie ustalić kiedy, ile osób by nas było itp. itd.

No nareszcie naprawią Ci twój tron. W końcu będziesz miał pełną władzę :D
Tylko mam nadzieję, że będą mieli ze sobą wszystkie narzędzia, a nie tak, jak ostatnio. :)
Co do spotkania, to jestem gotowy, tylko podaj termin :)

GG 2563898
2945
Mgosia
6 września 2010r. o 18:55
Artur Ty chłopie nie szalej i nie szykuj żadnej imprezy , czy tańców, bo to jest całkiem niepotrzebne . Jak przyjedziemy to po to, żeby porozmawiać i na tym najbardziej się skupić a nie na lataniu i myśleniu o czym innym . Pomyśl o mamie i o tym, że jej z pewnością jest ciężko, a nie jest już w wieku do usługiwania innym :)
Kawa jak najbardziej, ciasta my możemy kupić ( nie upiekę bo mam lenia :P)
A kto przyjdzie tego ja nie wiem , my z Gabi raczej na pewno , pisze raczej, bo boję się o jej zdrowie i nie wiem czy z czymś mi nie wyskoczy.
No nakrzyczałam , napisałam , a teraz piosenka :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
6 września 2010r. o 20:35
Tak Franczesko Navi w końcu wróciła:D chora bo chora, ale wróciła i zaraz idzie spać bo ledwo żyję:(
2945
Mgosia
6 września 2010r. o 20:37
Mundek :>

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo