Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2062
#bylu nieaktywny
6 września 2010r. o 21:47
Oby Ci się po nocach nie śniły :)

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
6 września 2010r. o 21:50
Ja nie pamiętam co mi się śni :P no co mam dobrą pamięć tylko krótką :)

:D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
6 września 2010r. o 22:24
GoSiaM napisał(a): No i wszędzie Grzdyle są :D

Nawet w tej piosence, zresztą zaraz na początku w 15 sekundzie :)

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
2945
Mgosia
6 września 2010r. o 23:19
no faktycznie odliczyłam kropeczki i ..... :| :D

Dopisane 06.09.2010r. o godz. 23:19:

Dobranoc Artur :) wizę że siedzisz , choć nic nie piszesz :/

&NR=1

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 września 2010r. o 1:52
sentinel napisał(a): No nareszcie naprawią Ci twój tron. W końcu będziesz miał pełną władzę :D
Tylko mam nadzieję, że będą mieli ze sobą wszystkie narzędzia, a nie tak, jak ostatnio. :)
Co do spotkania, to jestem gotowy, tylko podaj termin :)

Witam Wszystkich !

Miałem nadzieję ale niestety wczoraj nikt nie dzw. może dziś zadzw. a jutro przyjedzie. Trudno jakoś muszę wytrzymać . Teraz to tylko napr. płytkę wstawi i już wystarczy mu śrubokręt.

Gosia dziś zadzw. do Stasinka i wtedy ustalimy konkretny termin i menu spotkania już na prv. Jest trochę kiepsko bo jest coraz zimniej i nie wiem czy zdążę przygotować garaż na wypadek deszczu . Gosia takie spotkanie jeśli każdy coś zrobi to nie będzie dla nikogo uciążliwe.

Navi kuruj się szybko pewnie na przeciągu staliście.
No ale cóż miłość jest cierpieniem rzekł jeż do jeżowej he he.

A ponoć w tą niedzielę ma być +22 Byłoby może fajnie ale dziś wieczorem będzie decyzja.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.

Zmoderowano 07.09.2010 godz.18:31 - powód: cytowanie :) (sentinel)
2945
Mgosia
7 września 2010r. o 13:31
Hej Artur :) Witam a zarazem mówię dobranoc :)

Chciałabym żeby rozważyć dwie sprawy .
Pierwsza z nich : wczorajsze wpisy na jednym z tematów dały mi sporo do myślenia,
zastanawiam się czy nie ma w nich jakiejś prawdy. A chodzi o nasze tzw. Towarzystwo wzajemnej adoracji, jak to określają złośliwie inni. Skoro to aż tak bardzo psuje wizerunek BolecInfo , to może byłaby jakaś możliwość żeby nasz temat, istniał tylko dla piszących a inni by go nie widzieli , to chyba by zadowoliło wszystkich . My moglibyśmy sobie swobodnie pisać i dalej być ze sobą, a innych by to nie drażniło i nie wpływało tak niekorzystnie na stronę :)Co wy na to ?

Druga sprawa : kiedyś wydawało mi się ze coś sobie ubzdurałam, a teraz jestem tego pewna , że niektórzy tu piszący mnie nie lubią i piszą tylko wtedy, kiedy mnie nie ma. Co do niektórych, to wiem dlaczego tak jest i w pełni sobie na to zasłużyłam , żeby mnie nienawidzili , a co do innych, to nie wiem co jest grane. Wiem że popełniam błędy , że robię coś nie tak , ale sęk w tym, że nie wiem co . Nie chcę być jakąś blokadą dla innych , więc bardzo proszę napiszcie mi prywatnie, co robię nie tak . Ze swojej strony postaram się, jak najmniej udzielać na temacie , żeby inni mieli swobodny dostęp :) nie sugerujcie się tym, że jestem zalogowana , bo dość często, po prostu zapominam się wylogować, albo piszę z niektórymi osobami prywatnie:) nie prowadzę nadzoru :D
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

2951
#Anonim2951 nieaktywny
7 września 2010r. o 18:22
GoSiaM napisał(a): ... wczorajsze wpisy na jednym z tematów dały mi sporo do myślenia ...

A ja się setnie ubawiłem : )

P.S.
Czółko, żółwik, sztama, klapa czy jak to się tam jeszcze nazywa dla TWA Artura : )

Pozdrawiam
3046
#sentinel nieaktywny
7 września 2010r. o 18:35
arturkedzia napisał(a): A ponoć w tą niedzielę ma być +22 Byłoby może fajnie ale dziś wieczorem będzie decyzja.

To dawaj znać, jak będziesz znał termin :)
Czekam na decyzję

Dopisane 07.09.2010r. o godz. 18:35:

Ja też Hegemonie nieźle się ubawiłem.
Niektórzy maja pretensje, że inni tak dużo piszą, że ich wszędzie pełno. Jakby sami nie mogli się bardziej postarać.

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza