Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
8 września 2010r. o 23:36
Grzdyl_Ponury napisał(a): A ja co noc ..tylko co innego :D

No wiem , ręka najlepszym przyjacielem człowieka :D

Dopisane 08.09.2010r. o godz. 23:25:

arturkedzia napisał(a):
Navi napisał(a): A w co??czekoladowe oko?? :D :D

Witam Wszystkich !

Dziś był serwisant i w końcu napr. mi komp. od łóżka. Znów nie jestem inwalidą he he. Tak data naszego spotk. już jest na 100% pewna. Jakby padał deszcz to będziemy siedzieć w garażu.

Ło matko Gośka szaleje Navi druga Grzdylu cienko Cię widzę he he.

Artur , no przecież dzisiaj mamy święto :P

Dopisane 08.09.2010r. o godz. 23:36:

Nadejszła wiekopomna chwila chłopcy i dziewczynki :) trzeba iść spać :>
Dobranoc :* < a tfu .. >

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 września 2010r. o 23:48
GoSiaM napisał(a): Artur , no przecież dzisiaj mamy święto :P

Jutro też będzie moje osobiste he he i proszę mnie adorować i rozpieszczać do żywego ten jeden dzień będę egoistą he he.
Chętnie bym poćwiczył też z tą seksowną rehabilitantką której od jakiegoś czasu poszukuję. Tonący chwyta się brzytwy może akurat ten paraliż by mnie trochę odpuścił he he. Dobra ja zmykam bo jutro zapowiada mi się bardzo intensywny dzień. A to zdj. wyjaśnia o co chodzi.

[img=1283982495_f1pt1em.jpg]

Zmoderowano 08.09.2010 godz.23:50 - powód: cytowanie. ( za 10 minut możemy zaczynać adoracje :) ) (sentinel)
2945
Mgosia
8 września 2010r. o 23:51
Pamiętam o tym cały czas :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 września 2010r. o 23:51
I już wszystko jasne. Dobranoc Wszystkim.
3046
#sentinel nieaktywny
9 września 2010r. o 0:02
To ja zacznę pierwszy ( chyba:) ).
Arturze życzę Tobie przede wszystkim zdrowia i wytrwałości w swoim życiu.
Dla mnie jesteś WIELKI i zawsze taki będziesz.

GG 2563898
2945
Mgosia
9 września 2010r. o 0:31
No już chyba mogę :)

Nasz kochany Artusiu , w tym wyjątkowym dniu , chcę Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia :) żeby w Twoim życiu zaświeciło słońce, żeby każdy kolejny dzień, przynosił wiele radości, a zmartwienia uleciały bardo daleko i nigdy już nie powróciły :)
Dziękuję że jesteś :*

&feature=related

[img=1283985098_2u6j8k2.jpg]

1380
#dankam nieaktywny
9 września 2010r. o 0:41
Arturze:
dołączam się do życzeń. Mam nadzieję, że życie będzie dla Ciebie coraz bardziej łaskawe (mam na myśli tą seksowna rehabilitantkę- no chyba że wolisz rehabilitanta :P ). Zawsze będziesz miał ludzi, którzy pomogą, doradzą lub po prostu będą.
Bądź sobą - WIELKI CZŁOWIEKU O WIELKIM SERCU
1249
#Arkadiusz1 nieaktywny
9 września 2010r. o 1:22
Arturze mimo, że się nie znamy, życze Ci również wszystkiego najlepszego oraz wielu gorących terapeutek :D jestes Wielki !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza