Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
2 października 2010r. o 22:44
A spac dalej nie możesz? Biedna Ty. Jak zombi :>

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
2 października 2010r. o 22:48
Gorzej niż zombi :D jak się szybko położę , to później nie śpię :/

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 października 2010r. o 22:49
sylvia napisał(a): Witam wszystkich :* :* :*
Witam szczególnie ciepło Artura :* :* :* Arturze dziękuję za miłą rozmowe dzisiaj i za to że dzięki Tobie poczułam się troszkę lepiej :* :* :*
Dziewczynki postaram się też być w Paryskiej :D :P
Erjo obiecała przed chwilką że wykombinuje coś żeby też przyjść :*

Witam Wszystkich !

Tak nasze laski poszły do Paryskiej zaszaleć szkoda że mnie nie zaprosiły też bym potańczył no ale wiedzą co robią bo po co brać drzewo do lasu he he. Ciekawe czy peruki a Toja czy skrzydła wzięła ?

Sylwia i nawzajem zrobiłem to z wielką przyjemnością i chętnie to powtórzę żeby poprawić Ci humor.

Gosia zostawiłem wypeł. wniosków bo się zmęczyłem i dotrzymam Ci towarzystwa żebyś samiutka nie została.

Grzdylu w końcu Cię ten ORBIS z wycieczki przywiózł he he Gdzie byłeś w Egipcie czy w Tunezji ? Dobrze że wróciłeś bo już miałem czarne myśli he he

Navi jutro pracujesz ?
2945
Mgosia
2 października 2010r. o 22:54
Artucho dobrze że jesteś :)
A tego gada, to mogliby na Syberię nawet wywieźć :> :]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
2 października 2010r. o 22:57
Syberia to miód. Arktyka lepsza ;>
Cześć Artur. Już mam kółko do helikoptera :)

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
2945
Mgosia
2 października 2010r. o 22:59
Kurde.... to ja jestem nawet w stanie, na tą okoliczność , wehikuł czasu zrobić :D

3186
#arturkedzia nieaktywny
2 października 2010r. o 23:04
MakowaPanienka napisał(a): A spac dalej nie możesz? Biedna Ty. Jak zombi :>

Hej Makowa co tam sł. u Ciebie ? dawno do Nas nie zaglądałaś. Widzisz tylko my z Gośką na posterunku bo reszta na podryw poszła.

Gosia co taka zła na niego jesteś dobrze że go pod piramidami nie zostawili he he.
2945
Mgosia
2 października 2010r. o 23:06
jak dobrze :| właśnie szkoda :D ja jestem dobra , dopóki mi się na odcisk nie nadepnie :]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza