Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
3 października 2010r. o 10:07
GoSiaM napisał(a): Izka , to pomyśl na jakaś chwilkę, że jesteś mną i szybko ponosisz , ja mam w tym wprawę :| Dopisane 03.10.2010r. o godz. 10:05:Ranna oczadziałaś :| Ty mi karzesz Grzdyla kochać :>

:) i tak sie kochacie,dlatego tak sie czubicie,moze wy nie wiecie o tym,ale ja to wiem :)
no to choc i pownos za mnie :) ja nie moge sie zginac,leze jak trup w lozku,pisalam ze nawet nie ma nikogo kto by mi cherbaty zrobil :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
3 października 2010r. o 10:09
:> :> :> ja idę sobie , a Ty rób jak uważasz , czas minął :> :> :>
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ................... :> :> :]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4067
#zraniona nieaktywny
~:) napisał(a): GOCH, pytałem coś :>

grzdylu chyba musisz przeprosic za to ze nie ejstes przy niej :) albo ze istniejesz :) jedno z dwoch na bank :)
~:) niezalogowany
zraniona napisał(a): nawet nie ma nikogo kto by mi cherbaty zrobil :(

Do niezdatnych do użycia nie przychodzę :D :P
Więc na mnie nie licz :P
~:) niezalogowany
3 października 2010r. o 10:11
GoSiaM napisał(a):
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ................... :> :> :]

To jest to co najbardziej uwielbiam!!! :D
4067
#zraniona nieaktywny
3 października 2010r. o 10:12
~:) napisał(a):
zraniona napisał(a): nawet nie ma nikogo kto by mi cherbaty zrobil :(

Do niezdatnych do użycia nie przychodzę :D :P
Więc na mnie nie licz :P

nie dojze ze nie moge sie ruszac,to teraz mi jescze noz w serce wbiles ;( :> a wtedy to juz nikt nie pownosi :P
2945
Mgosia
3 października 2010r. o 10:13
Ranna :> :> :> teraz to sobie naskrobałaś babo wstrętna ... .... ..... :> :> :>
Ja mam kogoś kto mnie kocha i ja go kocham, a Ty mnie tu Grzdylem szczujesz :> :> :>

Dopisane 03.10.2010r. o godz. 10:13:

:> :> :>

[img=1286093628_ehn45ks.jpg]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4067
#zraniona nieaktywny
3 października 2010r. o 10:14
GoSiaM napisał(a): Ranna :> :> :> teraz to sobie naskrobałaś babo wstrętna ... .... ..... :> :> :>
Ja mam kogoś kto mnie kocha i ja go kocham, a Ty mnie tu Grzdylem szczujesz :> :> :>

;) no co,im wiecej milosci tym lepiej :] :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza