Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
3 października 2010r. o 11:25
sentinel napisał(a): O ty Grzdylu przebrzydły. Ostatnio pisałeś, ze tylko ja jestem dla Ciebie najważniejszy, a tu co ? :]

sentinel ty tez?? no ladnie,a myslalam ze JA jestem ta jedyna ;(

Zmoderowano 03.10.2010 godz.20:42 - powód: cytowanie (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TOja niezalogowany
3 października 2010r. o 12:35
zraniona napisał(a):
GoSiaM napisał(a): No jak nie jestem jak jestem :P na chwilkę zajrzałam, czy nikt nie narozrabiał :D
Jestem wystrachana :| śniło mi się, że znalazłam zamarznięte trupy :| ;(

no to nie zle :) ja je widze dosc czesto :) sen o trupach czy malym niemowlaku oznacza dosc czesto:nowonarodziny,ciaza albo nowy poczatek :)
Na dziecko śnią się ryby a na śmierć wypadające zęby
~TOja niezalogowany
3 października 2010r. o 12:40
Niedługo laseczki przyśnią się wam wypadające zęby jak was dopadnę.Miałyście być a was nie było.I teraz mam moralniaka po zaczepianiu jegomościa żeby mi powiedział które to wy łazęgi .O kacu nawet nie wspomnę.:>
~zraniona niezalogowany
3 października 2010r. o 12:47
~TOja napisał(a): Na dziecko śnią się ryby a na śmierć wypadające zęby

wypadajace zeby u mnie to na plotkarstwo,u mnie zawsze sie to sprawdza! a co do bycia w paryskiej,mialam pojsc ale slyszalam ze tam wstep 30 zl bo jakis koncert jest, szkoda mi bylo kasy,wole za to pojsc z dziecmi do OLI plac zabaw, pozatym przewialo mnie i nie moge sie ruszac,ale na drugi tydzien to na bank,wlasciwie ostatnio to co tydzien tam jestesmy :) zgadamy sie jeszcze co do nastepnej soboty

Zmoderowano 03.10.2010 godz.20:43 - powód: cytowanie (sentinel)
~TOja niezalogowany
3 października 2010r. o 13:19
Tylko nie wiem jak bym cię poznała bo DJ BOY powiedział że zna tylko eriotkę a ciebie nie zna.Jaaaaa ale mi głupio.Siara ale mówiłam że pójdę zapytać i byłam nawet dwa razy.
~zraniona niezalogowany
3 października 2010r. o 13:25
no ja bys mnie nie poznala,przeciez bylam tyle razy na fotkach :) jak np na dni ceramiki,czy na bolec.grylu http://www.bolec.info/index.php?op=gallery&cat=272&pic=14187 ;)
~zraniona niezalogowany
3 października 2010r. o 13:28
pozatym jestem na gorze,kolo gosiam :kto ten temat lubi :)
~TOja niezalogowany
3 października 2010r. o 13:35
Acha to już wiem kogo na przyszłość szukać :] jak mi się szlaban skończy po wczorajszym.Ach te chłopy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza