Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
7 października 2010r. o 22:58
Oby nie specjalność Tarzana :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3309
#Navi nieaktywny
7 października 2010r. o 23:07
A niech wchodzi gdzie chce:D:D dziś go przyjmę jutro już nie:D:D a teraz tak...Gocha ja Cię proszę po dobremu idź wcześniej spać jak i ja idę:D:D
2945
Mgosia
7 października 2010r. o 23:09
Przecież codziennie idę , idę i idę , tylko nigdy dojść nie mogę :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
7 października 2010r. o 23:11
Kutwa to zrób dzisiaj tak, żebyś doszła :>
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 października 2010r. o 23:11
GoSiaM napisał(a): Oby nie specjalność Tarzana :D

Lepiej Batmana bo ten to umiał latać he he Navi chyba przy oknie siedzi albo śpi.

Wiesz mam tyle pisania a coś mnie leń dopadł śpiący jestem
przydała by mi się sekretarka taka wł. wypachniona he he.
2945
Mgosia
7 października 2010r. o 23:13
A jak zawsze kogoś po drodze napotkam :D

Dopisane 07.10.2010r. o godz. 23:13:

Artur , Artur ja Ci zaraz dam draniu sekretarkę :D Czy Ty wiesz do czego one są zdolne ? :| :D

3309
#Navi nieaktywny
7 października 2010r. o 23:22
chyba rehabilitantka taka wypachniona:D:D ja wiem, że o takiej marzysz:P mogę być dwa w jednym:D

Dopisane 07.10.2010r. o godz. 23:22:

Życzę Wam kolorowych snów i spokojnego udanego weekendu bo mnie raczej nie będzie już na bolcu... ;) wyjeżdżam i wrócę w niedziele wieczorem:)dobranoc:*:*
Gocha pilnuj chłopów co by to się nigdzie nie szlajali :>
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 października 2010r. o 23:23
GoSiaM napisał(a): A jak zawsze kogoś po drodze napotkam :D Dopisane 07.10.2010r. o godz. 23:13:Artur , Artur ja Ci zaraz dam draniu sekretarkę :D Czy Ty wiesz do czego one są zdolne ? :| :D

Głównie do pisania ale i oko pocieszyć można. Jak będę książkę pisał to ogłoszenie dam że wł. takiej zdolnej z b. spr. palcami szukam i może będę miał szczęście taką znaleźć he he.

Navi myśl. że śpisz

No wł. Gośka idź spać ja przejmuję dyżur.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza