Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
8 października 2010r. o 20:33
Posłuchajcie ...

i idźcie spać : )

Dobranoc
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
8 października 2010r. o 20:34
Dzisiaj nie wojujemy bo naszego ulubionego rozjemcy nie ma :)
Myślę o tym zdrajcy Mundku :P
~Gocha niezalogowany
8 października 2010r. o 20:37
Hegemonie , czy Ty chcesz żebym z kurami spać chodziła ? :) A jak się obudzę później w środku nocy, to co ja zrobię heeeeeeee ??

&feature=related
2945
Mgosia
8 października 2010r. o 20:57
:)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 października 2010r. o 23:17
~Gocha napisał(a): Do roboty , to się ciesz , ja idę dymać węgiel do piwnicy :>

Witam Wszystkich !

O to po tym węglu będziesz miała cios jak Tayson Senti jest w niebezpieczeństwie he he a ja coś kiepsko się czuję miałem zaproszenie u nas na otw. orlika ale nie byłem. Navi w górach a nasze gwiazdy pewnie w Paryskiej. Kiedyś tam wpadnę tak z zaskoczenia to zobaczę jak wywijają i czy coś wyrywają he he
Znów sami jesteśmy.
Zraniona mam na imię Artur już Cię prosiłem żebyś mówiła mi po imieniu.

Tojsienka Ciebie to po tych podciętych skrzydłach poznam bo Sylwię i Eri po perukach he he

2945
Mgosia
8 października 2010r. o 23:21
Jak zwykle Artucho :) nawet TojTojka dzisiaj nas olała :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 października 2010r. o 23:43
GoSiaM napisał(a): Jak zwykle Artucho :) nawet TojTojka dzisiaj nas olała :D

No wł. ona pewnie męża rozbudza do spania he he, Grzdyl dziś jest melomanem bo tęskni za Navi . Róbmy pół godz. płaczu i też zmykamy
jutro sobota będę zaległ. w pisaniu odrabiał a to coś nastrojowego przed snem.

2945
Mgosia
9 października 2010r. o 0:07
Mówisz i masz ;)

Dopisane 08.10.2010r. o godz. 23:52:

A ta działa na mnie ................. że aż się boję słuchać ;(

Dopisane 09.10.2010r. o godz. 00:07:

Dobranoc :* bo zaraz oberwę od swojego moderatorka :P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!