Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
9 października 2010r. o 0:52
dla was na dobranoc :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
9 października 2010r. o 11:16
arturkedzia napisał(a):
~Gocha napisał(a): Do roboty , to się ciesz , ja idę dymać węgiel do piwnicy :>

Witam Wszystkich !

O to po tym węglu będziesz miała cios jak Tayson Senti jest w niebezpieczeństwie he he a ja coś kiepsko się czuję miałem zaproszenie u nas na otw. orlika ale nie byłem. Navi w górach a nasze gwiazdy pewnie w Paryskiej. Kiedyś tam wpadnę tak z zaskoczenia to zobaczę jak wywijają i czy coś wyrywają he he
Znów sami jesteśmy.
Zraniona mam na imię Artur już Cię prosiłem żebyś mówiła mi po imieniu.

Tojsienka Ciebie to po tych podciętych skrzydłach poznam bo Sylwię i Eri po perukach he he

No cześć wodzu.Byłam miałeś rację.Nie byłam w paryskiej tylko w Vedze ale Zraniona mnie tam później dopadła znaczy ja ją w końcu dopadłam przypomniałam sobie gadzinę ze zdjęcia.Ranna księżniczko żyjesz?Zrobiłaś obchód?

Zmoderowano 09.10.2010 godz.20:51 - powód: podwójny post (sentinel)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
9 października 2010r. o 18:33
TEN TEMAT I BOLEC FORUM TO BABINIEC !!
5134
#TOjsienka nieaktywny
9 października 2010r. o 18:56
~ napisał(a): TEN TEMAT I BOLEC FORUM TO BABINIEC !!
A co boli cię to?Szybko możesz to zmienić wystarczy(jeżeli jesteś chłopem)wejść i pogadać w babińcu i od razu przestanie być babińcem

2945
Mgosia
9 października 2010r. o 19:03
Heh , to i tak dobrze ;) gdybyś się i Ty tu pojawił, to byłby zwierzyniec :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5134
#TOjsienka nieaktywny
9 października 2010r. o 19:06
GoSiaM napisał(a): Heh , to i tak dobrze ;) gdybyś się i Ty tu pojawił, to byłby zwierzyniec :D
Ta krwiożernych lwic i biednego bawoła

2945
Mgosia
9 października 2010r. o 19:08
:D :D :D i niewinnych przestraszonych owieczek :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 października 2010r. o 23:34
TOjsienka napisał(a):
arturkedzia napisał(a):
~Gocha napisał(a): Do roboty , to się ciesz , ja idę dymać węgiel do piwnicy :>

Witam Wszystkich !

O to po tym węglu będziesz miała cios jak Tayson Senti jest w niebezpieczeństwie he he a ja coś kiepsko się czuję miałem zaproszenie u nas na otw. orlika ale nie byłem. Navi w górach a nasze gwiazdy pewnie w Paryskiej. Kiedyś tam wpadnę tak z zaskoczenia to zobaczę jak wywijają i czy coś wyrywają he he
Znów sami jesteśmy.
Zraniona mam na imię Artur już Cię prosiłem żebyś mówiła mi po imieniu.

Tojsienka Ciebie to po tych podciętych skrzydłach poznam bo Sylwię i Eri po perukach he he

No cześć wodzu.Byłam miałeś rację.Nie byłam w paryskiej tylko w Vedze ale Zraniona mnie tam później dopadła znaczy ja ją w końcu dopadłam przypomniałam sobie gadzinę ze zdjęcia.Ranna księżniczko żyjesz?Zrobiłaś obchód?Zmoderowano 09.10.2010 godz.20:51 - powód: podwójny post (sentinel)

Witam Wszystkich !

No to wczoraj zaszalałyście ze Zranioną na zapoznanie jeszcze jak z Sylwią i Eri się poznasz to nie wiem czy ktoś wam kroku dotrzyma no chyba że ja tam faktycznie wpadnę he he bo co mam do stracenia nic a może przy takich Kobitkach paraliż mnie puści w jednym miejscu a złapie w drugim he he.
Mi np. odpowiada że tu i na Forum jest tyle wartościowych i z poczuciem humoru Kobiet a ubolewam że męszczyzn jak na lekarstwo bo napewno było by o wiele ciekawiej dyskutować i żartować.

Gosia przepraszam ale wczoraj net mi wysiadł i nie mogłem nic zrobić siedziałem jak d..a i ogl. zdj. z imprez aż Mama wstanie he he. Tylko Skyp działał. Coś GG też mi nie działa a nie umiem ściągnąć nowego.

Navi przywizłaś coś z tych gór dla Nas owieczek niewiniątek he he.

Sylwia dopisałem do listy kolejne dwa buziaki tylko kiedy ja je odbiorę do wiosny tak daleko. Miłej niedzieli z pociechami Ci życzę.

A to na miłe zakończenie wieczoru dla wszystkich smutasków proszę o uśmiech.

&feature=fvst

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Nowe domy!