Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
12 października 2010r. o 18:48
Ja tam z babami nie idę :P wolałabym płeć odmienną :D :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
12 października 2010r. o 19:53
No zrobiłam farszyk i jestem z powrotem.Gocha co nie idziesz?Bo przyjdę po ciebie gadzie i nie zdążysz się ubrać.Dobra kto będzie pierwszy ten zajmuje miejsce bo ja nie będę sama nas będzie około piątka.A można zrobić rezerwację czy tam nie ma czegoś takiego bo ja nie zwróciłam nigdy uwagi. :>

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
2945
Mgosia
12 października 2010r. o 20:36
Oj niestety ja się nie nadaję na takie imprezki :) ale będę z Wami myślami i może coś wam tu narozrabiam :P Chyba w moim życiu są ważniejsze sprawy i osoby, bez których nigdzie się nie ruszam ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 października 2010r. o 21:00
Cześć Artek , dziękuję Ci za miłe powitanie w temacie. Zdradzę Ci w tajemnicy , tylko nie mów nikomu!! Ja też jeździłem do JG za młodu na Złotniczą . Dzisiaj stoi tam dziwaczny budynek i rośnie zielona trawka , ale swego czasu , wychylony przez okno w odruchu wymiotnym , po jednym piwie na czterech , modliłem się o to, aby nie wlazł do internatowego pokoju profesor Czyż. Ale wlazł skubaniec! I Bogu dziękować należy za to , że Czyż nas wtedy nie wywalił z tego internatu , i stwierdził oj dzieci , dzieci! , jak moderatorka Gocha. Artur , od dłuższego już czasu chciałem coś do Ciebie napisać , ale bałem się . Nie umiem współczuć , takie moje ograniczenie. Mój skromy głos , jesteś o wiele ważniejszy dla ludzi , unieruchomiony , tak jak teraz , niż gdybyś był łącznościowcem . Moje wyrazy szacunku dla Ciebie i Twoich Rodziców. Poświęcenie to piękna rzecz.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2945
Mgosia
12 października 2010r. o 21:05
No zobacz jak to się czort, z tą moderatorką uczepił :P :D ale jak chcecie tak bardzo , to ja was tu dzisiaj wy moderuje ( wymorduje ) :D

5134
#TOjsienka nieaktywny
12 października 2010r. o 21:35
GoSiaM napisał(a): Oj niestety ja się nie nadaję na takie imprezki :) ale będę z Wami myślami i może coś wam tu narozrabiam :P Chyba w moim życiu są ważniejsze sprawy i osoby, bez których nigdzie się nie ruszam ;)
Gośka co ty mi sugerujesz ja tym razem idę z mężusiem ale no rozumiesz dzieciaczków nie mogę zabrać no chyba że za parę lat ale ja wtedy już nie pójdę.Ty też weź swojego robaczka i chodź

2945
Mgosia
12 października 2010r. o 21:39
Ale u mnie już jest.... to za parę lat :D

5134
#TOjsienka nieaktywny
12 października 2010r. o 21:41
Fajna ta panienka z okienka co nie?Ja nie potrafię napisać czegoś takiego po prostu już ze mnie taka zimna dranina baranina. :|

Dopisane 12.10.2010r. o godz. 21:41:

GoSiaM napisał(a): Ale u mnie już jest.... to za parę lat :D
Ale mi oto chodziło że dzieci nie będą ze mną chciały iść ale ja chcę iść z wami z tobą gadzinosie jeden kumasz?To zrób rebet rebet rebet :]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.