Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
12 października 2010r. o 10:44
paryska to w piątek i w sobotę z tego co zrozumiałam :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
12 października 2010r. o 15:33
Witam Cie Arturze..witam Reszte:)

Bardzo poruszajaca historia Arturze:*
Przyszla mi na mysl refleksja:
Z całą pewnością wśród zdrowych ludzi są ludzie szczęśliwi, ale jednocześnie wielu zdrowych ludzi jest nieszczęśliwych. Dokładnie to samo możemy powiedzieć o ludziach chorych. Pomimo tego, że wśród chorych są ludzie nieszczęśliwi, nie wszyscy chorzy są nieszczęśliwi. Pomimo cierpienia i różnych ograniczeń, jakie powoduje choroba wielu ludzi jest w stanie zachować, czy też nawet odnaleźć radość i szczęście.Ty Arturze z cala pewnoscia zaliczasz sie do ludzi bogatych duchowo i emanujacych szczesciem, pomimo tego co zgotowal ci los.
Zycze Ci wszystkiego co najlepsze i wytrwalosci..wspaniale dajesz rade:)A Wszyscy ktorzy Cie wspieraja zasluguja na wyjatkowy szacunek.

Nie jestem w stanie wdrazyc sie calkowicie w temat ale widze ze fajnie sie tu bawicie:)Pozdrawiam Was serdecznie:*

Lilith...
~Gocha niezalogowany
12 października 2010r. o 15:39
Witam Almo :) i zapraszam do nas :) będzie nam miło .
3309
#Navi nieaktywny
12 października 2010r. o 18:25
Witajcie:D a ja wczoraj poszłam wcześniej spać i nie wiem czy dziś też nie pójdę:)
2945
Mgosia
12 października 2010r. o 18:28
O masz Ci babo ... :> toś mnie dopiero ucieszyła :> :] :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3309
#Navi nieaktywny
12 października 2010r. o 18:36
Tak myślałam, że się ucieszysz:D:D nic mi się ostatnio nie chce to chodzę spać:)a teraz uciekam i będę później:)
2945
Mgosia
12 października 2010r. o 18:41
Tak jak wczoraj :> :P a ja i tak nie mogę na razie GG włączyć ;(

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5134
#TOjsienka nieaktywny
12 października 2010r. o 18:46
Ja w Paryżewie będę w sobotę a wy myślcie dalej baby jagi jedne ;)

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.