Pannazdzieckiem napisał(a): Witaj Artur . Jestem nowy na forum i za namową wirtualnej przyjaciółki chciałem Ci życzyć miłego dnia.
Witam Wszystkich !
W końcu dotarłem długo mi zajmuje pis.
Pannozdzieckiem !. Fajnie że do Nas zajrzałeś i może Ci się tu spodoba. Po Twoim nicku odrazu widać że jesteś gościem z poczuciem humoru więc dobrze trafiłeś bo my tu też jesteśmy pozytywnie zakręceni ale to już pewnie zauważyłeś. Przydasz się bo facetów tu jak na lekarstwo ostatnio o tym pisałem. W temacie dominują Kobietki wszystkie są niesamowite atrakcyjne a każda z nich jest na swój sposób wyjątkowa z nimi nie można się nudzić . Dzięki za życzenia i nawzajem. Pozdrawiam
,,Artucho, dobrze ze się pojawiłeś , bo tak się bardzo bałam że za bardzo gwizdnęłam , ze razem z kozą uciekłeś Ty zbereźniku nasz szalony ,,
Gośka wiesz że mnie niełatwo wystraszyć ale czy ja jestem zbereźny oj troszkę może tak ale to teraz tylko moja wyobraźnia bo w praktyce to bida w tych sprawach ale tak myślę że ta Paryska kiedyś to zmieni he he.
Navi ogl. fotki wszystko fajnie tylko ten konik jakiś chyba słabowaty pod Tobą ledwo zipał he he.
Dopisane 11.10.2010r. o godz. 23:58:
erjotka napisał(a): Właśnie tylko płacz ostatnio mi się przytrafia :P
Eri oj myślę że takiej lasce jak Ty trafi się napewno ktoś kto doceni wszystkie Twoje zalety to tylko kwestia czasu bądź cierpliwa.