Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4560
#Wiolizna nieaktywny
11 października 2010r. o 23:35
czy ja wiem? :| hyhyhy

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
11 października 2010r. o 23:43
GoSiaM napisał(a): No wiecie co :| ja mam oczy na kameleona :D jedno tu, drugie tam :D Wiolizna , to i Ty też, z naszej grupy wariatek ? :D
Naprostujemy!Nic się nie martw.Żebyś wiedziała epidemia bo grono zaczyna się powiększać. :|

Dopisane 11.10.2010r. o godz. 23:43:

Oj chyba nie zrozumiałam wcześniej.Chodziło o to że raz jesteś w tym temacie a raz tam.Acha no dobra pomyliłam się ale zaraz się zleję ze śmiechu :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3225
#erjotka nieaktywny
11 października 2010r. o 23:52
to ja idę spać :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 października 2010r. o 23:58
Pannazdzieckiem napisał(a): Witaj Artur . Jestem nowy na forum i za namową wirtualnej przyjaciółki chciałem Ci życzyć miłego dnia.

Witam Wszystkich !

W końcu dotarłem długo mi zajmuje pis.

Pannozdzieckiem !. Fajnie że do Nas zajrzałeś i może Ci się tu spodoba. Po Twoim nicku odrazu widać że jesteś gościem z poczuciem humoru więc dobrze trafiłeś bo my tu też jesteśmy pozytywnie zakręceni ale to już pewnie zauważyłeś. Przydasz się bo facetów tu jak na lekarstwo ostatnio o tym pisałem. W temacie dominują Kobietki wszystkie są niesamowite atrakcyjne a każda z nich jest na swój sposób wyjątkowa z nimi nie można się nudzić . Dzięki za życzenia i nawzajem. Pozdrawiam

,,Artucho, dobrze ze się pojawiłeś , bo tak się bardzo bałam że za bardzo gwizdnęłam , ze razem z kozą uciekłeś Ty zbereźniku nasz szalony ,,

Gośka wiesz że mnie niełatwo wystraszyć ale czy ja jestem zbereźny oj troszkę może tak ale to teraz tylko moja wyobraźnia bo w praktyce to bida w tych sprawach ale tak myślę że ta Paryska kiedyś to zmieni he he.

Navi ogl. fotki wszystko fajnie tylko ten konik jakiś chyba słabowaty pod Tobą ledwo zipał he he.

Dopisane 11.10.2010r. o godz. 23:58:

erjotka napisał(a): Właśnie tylko płacz ostatnio mi się przytrafia :P

Eri oj myślę że takiej lasce jak Ty trafi się napewno ktoś kto doceni wszystkie Twoje zalety to tylko kwestia czasu bądź cierpliwa.
3225
#erjotka nieaktywny
12 października 2010r. o 0:17
Arturze, na razie to tylko moje wady widać ;)
Ale dziękuję :*
Śpij dobrze, ja już zmykam
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 października 2010r. o 1:29
erjotka napisał(a): Arturze, na razie to tylko moje wady widać ;)
Ale dziękuję :*
Śpij dobrze, ja już zmykam

No mam swoje zdanie w tym temacie ostatnio u mnie widziałem te Twoje wady wszystkie powyżej średniej he he Ty też śpij i o czymś fajnym śnij. Dobranoc.

Dopisane 12.10.2010r. o godz. 00:50:

TOjsienka napisał(a): No i jak zwykle jak ja chcę dłużej po pisać to oni spać idą.Czy to jakaś aluzja? :|

Oni poszli ale ja teraz przejąłem tu dyżur to co z Tą Paryską bierzecie mnie czy nie bo już bym chciał się pozbyć tego paraliżu obojętnie gdzie wpierw na górze czy na dole ostatecznie może być też kac nie będę wybrzydzał he he. Mam stracha bo jesteście szalone ale co tam raz się żyje wspomnienia napewno będą bezcenne he he.

Dopisane 12.10.2010r. o godz. 01:29:

Dobra już pomarzyłem teraz idę spać. Dobranoc Wszystkim.
3225
#erjotka nieaktywny
12 października 2010r. o 9:55
Witajcie ;)

Z tą paryską się zobaczy, dopiero się wtorek zaczął :)
4560
#Wiolizna nieaktywny
12 października 2010r. o 10:35
nie no Paryska ma byc w piatek ale juz bez mojego udziało. Ja udzielę się w sobotę, tzn bardzo bym chciala, o ile mnie ktoś zabierze w te góry ;(

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.