Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
17 października 2010r. o 23:38
A jej tam akurat na tym zależy :> ona wie, że słabo widzisz:D:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 października 2010r. o 2:17
Pannazdzieckiem napisał(a): Artek , przykro mi bardzo ,nie będzie relacji z demolowania Paryskiej. Postałem chwilkę , wypiłem piwo i doszedłem do wniosku , że to nie dla mnie. Nawet nie chodzi o wiek , tylko faktycznie , jak mówisz trzeba to lubić. No już taki pokręcony jestem ,że mnie to akurat nie ekscytuje. Dziewuchy jak się pobudzą zapewne złożą właściwą relację . Pogodę za to mamy dzisiaj wspaniałą , jak zauważyła Alma. Mnie osobiście napawa to wręcz euforią , której i Wam życzę . A Gocha ma dzisiaj imieniny ;) trzeba coś z tym zrobić :D

No nic nie szkodzi wygląda na to że już wyrosłeś z takich ostrych akcji he he. Ja lubię się powygłupiać ale zadym nigdy nie lubiłem i zawsze ich unikałem. Pamiętam jedną w Bretanii to w kuchni przeczekałem aż Policja wszystko uspokoi. Lubię poimprezować potańczyć ale w spokoju
Z tego co piszesz Ty i dziewczyny to w tej Paryskiej za spokojnie nie jest młode byczki muskuły prężą . Chyba odechciało mi się tam wpaść ze znajomymi bo to zbyt niebezpieczne i dla mnie i dla nich. Poczekam do wiosny to zrobimy u mnie grilla warunki są i spokój i na tańce też miejsca jest oporowo. Ci którzy u mnie byli to wiedzą a w razie deszczu jest garaż pusty tylko jak tu do tej wiosny doczekać . Jakoś z każdym rokiem jest coraz trudniej. Dobrze że teraz chociaż pogodę mamy ładną tylko że virusy szaleją, mnie znowu coś bierze w kościach łamie pewnie to starość he he. Gośka dost. ode mnie prezent na meaila i chyba ją zaskoczyłem bo chciałem ją rozśmieszyć a ona się wzruszyła.
Pierwszy wstajesz więc życzę Ci miłego poranka i udanego dnia.

Dopisane 18.10.2010r. o godz. 01:56:

Rayon napisał(a): Witam pozdrawiam serdecznie wszystkich, a w szczególności najukochańszą istotę na tym świecie moją ukochaną żonę Almę.
Całuski :* :* :*

Witam Cię w tych skromnych progach i odrazu zauważam że widać i czuć tu miłość. To teraz mamy tu dwa kochające się małżeństwa. Będzie znowu od kogo nauki pobierać he he. Pozdrawiam Was Ciepło :*

Dopisane 18.10.2010r. o godz. 02:17:

sylvia napisał(a): w piątki jest o wiele fajniej mniej ludzi więcej miejsca do tańca i też mam nadzieję że następnym razem będzie fajniej bo odebrałam Cię jako bardzo pozytywną osobe :*

No wł. lepiej idźcie w piątek teraz już się znacie więc tym razem wszystko będzie dobrze a to co było trzeba puścić w zapomnienie bo szkoda by było żeby przez takie zwykłe nieporozumienie zepsuły się takie fajne relacje które tu między Wami powstały.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
5221
#Jowita nieaktywny
18 października 2010r. o 7:16
Witaj Arturze.Witam również pozostałych rannych ptaszków.Za oknem mróz. Miłego dnia :) :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 października 2010r. o 7:38
Dzień dobry wszystkim ,no dzisiaj trochę zaspałem , a to przez Grzdyla , który lubi mieć ostatnie słowo , a ja jokoś nie lubię ustepować. :] Na chemitralach chyba go jednak zastrzeliłem Twoją Artuś argumentacją :D . Pochwale się , zanim mnie te śliwki dopadły , założyłem sobie , że w weekend poznam jakiś bolecnautów . W paryskiej nie wyszło , ale wczoraj pod pięknym niebem poznałem naszą moderatorkę ukochaną i Sentiego Wielkiego. Eh jakie to życie jest wspaniałe. Momentalnie dostałem takiego animuszu , że zrobiłem spagetti na obiad z plastikowego makaronu , ale dzieciakom i tak smakowało. Nie łam się Artek jakoś przy kominku przetrwamy tą zimę i jak tylko warunki pozwolą , robimy u Ciebie grila.
No , a teraz lecę do roboty , Miłego dnia Tobie i wszystkim innym. :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3309
#Navi nieaktywny
18 października 2010r. o 10:10
Paniusiu ale Nasza Gosia nie jest moderatorką tylko jej mąż:D nie wiesz co by się działo jakby ona dostała tą funkcję w rączki:D:D
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
18 października 2010r. o 15:33
Pannazdzieckiem napisał(a): Dzień dobry wszystkim ,no dzisiaj trochę zaspałem , a to przez Grzdyla , który lubi mieć ostatnie słowo , a ja jokoś nie lubię ustepować. :]

Sie tez przywitam ..witajcie wszyscy:*

A przyslowie o ustepowaniu? :D
Baaaardzo mądre:)

Lilith...
3225
#erjotka nieaktywny
18 października 2010r. o 16:29
Ja też was witam :)
~pamiętam ... niezalogowany
18 października 2010r. o 16:33
Dla GosiaM :*

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza