Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5134
#TOjsienka nieaktywny
18 października 2010r. o 20:39
A mi tak ;( zaraz mnie trafi coś jak wszystko będzie szło z taką prędkością :|

Dopisane 18.10.2010r. o godz. 20:38:

Nie no dobra idę lulu jak ma to dziś tak wyglądać to sobie daruję.Nio to miłej zabawy łobuziaki ja dzisiaj nie podyskutuje z wami choć bym bardzo bardzo chciała.Nio to nic dobranoc :*

Dopisane 18.10.2010r. o godz. 20:39:

A mi tak ;( zaraz mnie trafi coś jak wszystko będzie szło z taką prędkością :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3225
#erjotka nieaktywny
18 października 2010r. o 21:05
teraz i mi się wiesza :(
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
18 października 2010r. o 22:40
Artur a co u Ciebie tak pusto????

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
~:) niezalogowany
18 października 2010r. o 22:55
A Gochy nie ma ;( ;( ;(
Więc życie zaczyna powoli tracić dla mnie sens ;( ;( ;(
4206
18 października 2010r. o 22:58
O Ty tu jesteś. To ja idę. Niemiły dla mnie jesteś, chociaz tak rzadko tu zagladam.

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
18 października 2010r. o 23:04
Ty zaczęłaś się boczyć na mnie więc ja zacząłem Cię ignorowac :P
4206
18 października 2010r. o 23:08
Ja nie bocze się na nikogo. Nie strzelam fochów. Ale nie musimy ze soba rozmawiac. Nie ma przymusu.

18 października 2010r. o 23:10
MakowaPanienka napisał(a): Ale nie musimy ze soba rozmawiac. Nie ma przymusu.

Jak chcesz :)

Dobranoc
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.