Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
19 października 2010r. o 0:07
Widzisz jaką żmiję wyhodowałeś teraz cierp ciało coś chciało:D:D dobranoc:*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
19 października 2010r. o 2:59
W
Pannazdzieckiem napisał(a): Dzień dobry wszystkim ,no dzisiaj trochę zaspałem , a to przez Grzdyla , który lubi mieć ostatnie słowo , a ja jokoś nie lubię ustepować. :] Na chemitralach chyba go jednak zastrzeliłem Twoją Artuś argumentacją :D . Pochwale się , zanim mnie te śliwki dopadły , założyłem sobie , że w weekend poznam jakiś bolecnautów . W paryskiej nie wyszło , ale wczoraj pod pięknym niebem poznałem naszą moderatorkę ukochaną i Sentiego Wielkiego. Eh jakie to życie jest wspaniałe. Momentalnie dostałem takiego animuszu , że zrobiłem spagetti na obiad z plastikowego makaronu , ale dzieciakom i tak smakowało. Nie łam się Artek jakoś przy kominku przetrwamy tą zimę i jak tylko warunki pozwolą , robimy u Ciebie grila.
No , a teraz lecę do roboty , Miłego dnia Tobie i wszystkim innym. :D

Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem no to miałeś spotk. na szczycie w nocy z Grzdylem a w dzień z Naszą Panią Dyrekto od spr. organizacyjnych i Sentm Naszym gł. Moderatorem co zaowocowało u Ciebie weną twórczą w kuchni he he a to dopiero początek znajomości bo coś czyt. o jeżynowym a Senti też ma spory asortyment do degustacji w piwnicy więc odwiedziny zapowiadają się interesująco tylko nie wiem co na to wewnętrzna kontrola GS może być ostra reakcja he he. Tak zrobiło się zimno że tylko przy piecu marzyć o grilu na wiosnę i tego się trzymajmy he he. Przyjemnej pracy Ci życzę.

Dziś byłem trochę zajęty bo mam do nap. zaległą recenzję dla producenta na temat funkconalności mojego łóżka z kompem i nie chodzi o prywatne testy bo to już kilkakrotnie przeszło z powodzeniem he he tylko mam nap. poważny tekst określający wady i zalety ewentualne możliwości wprowadzenia zmian lub dołożenie nowych funkcji poprawiających funkcjonalność a w praktyce ma to na celu dalszą poprawę komfortu życia takich osób jak ja. Zacząłem ale jakoś ciężko mi to idzie.

Jowito widzę że już jesteś zarejestrowana to dobrze bo będzie 100% wiadomo że to wł. Ty. Ranny z Ciebie ptaszek pewnie do szkoły się rano szykujesz albo kogoś he he. Miłego poranka Ci życzę. :* :*

MakowaPanienko pusto bo to po tej sobotniej imprezie wynikło małe nieporozumienie także nie masz czego żałować ale ja mam nadzieję że takie fajne dziewczyny się dogadają i następnym razem wszystko będzie już ok.

Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
5161
#Alma.Gemela nieaktywny
19 października 2010r. o 6:42
arturkedzia napisał(a): pusto bo to po tej sobotniej imprezie wynikło małe nieporozumienie

Dzien dobry
..nie doceniacie dziewczyn..pogodza sie i znow beda tu szczebiotac:)
Takie wesole dziewczyny na pewno nie beda dlugo chowac urazy ...zgodnego dnia wszystkim:*

Lilith...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 października 2010r. o 7:08
Dzień dobry wszystkim
To Twój ulubiony temat Arturze , więc Ciebie witam szczególnie.
Kontroli Gsu się nie boję , już wczoraj założyłem zbroję , po tym jak zaczęła straszyć mnie patelnią :D Ale jak sobie przypomnę , że obiecała mi sernik , to aż mi się ręce pocą i momentalny ślinotok.
Napisałeś:
MakowaPanienko pusto bo to po tej sobotniej imprezie wynikło małe nieporozumienie także nie masz czego żałować ale ja mam nadzieję że takie fajne dziewczyny się dogadają i następnym razem wszystko będzie już ok.

Ja wręcz mam taką pewność , z mojego doświadczenia wynika ; drobne nieporozumienia znikają równie szybko , jak się pojawiają . To w rzeczywistości , a wśród wirtualnych przyjaciół proces ten jest jeszcze szybszy. Pragnę zwrócić uwagę Pań na fakt , że to ja wyszedłem na sobotniej imprezie najgorzej , nikogo nie poznałem , a pieczątkę szorowałem pumeksem i bez efektu :D
Ale się nie skarżę , zrobimy jeszcze fajną imprezę. :)

Artuś od dłuższego czasu odczuwam coś w rodzaju euforji , ma to z całą pewnością związek z tym , że ktoś czyta , to co piszę i jakoś na to reaguje. Zastanawiam się właśnie , gdzie ja byłem jak Bolec.info startował? Ale to nie wtym rzecz , chodzi o tą euforię , chciałbym , aby wszystkim się udzieliła. Noż kurde , nie pamiętam kiedy byłem ostatnio taki szczęśliwy , mając świadomość , że gdzieś tam żyją ludzie ze swoimi problemami , ale znając ich niektóre myśli , stają mi się w jakiś sposób BLISCY !!
Wybaczcie wykrzyknik , to przez tą euforię.
6,45 czas budzić szkodniki.
Gocha też pewnie już wstała i zaraz nam się oberwie Artek za tą kontrolę GSU :D
Miłego dnia wszystkim.

Dopisane 19.10.2010r. o godz. 07:08:

Acha , zapomniałem dopisać . Powodzenia w opisywaniu Twojego mercedesa :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
19 października 2010r. o 7:17
Witaj Arturze i wszyscy wspaniali ludzie.Pozdrawiam wszystkich, na dworze mróz, ale życzę miłego i ciepłego dnia :) :)
~ZRANIONA niezalogowany
19 października 2010r. o 11:36
I ja witam wszystkich i sle buziaki dla pana Artura :*
5134
#TOjsienka nieaktywny
19 października 2010r. o 12:34
Cześć słońca wy moje.Ja myślę że nikt się na nikogo nie gniewa po prostu nie zawsze jest czas albo problem z wieszaniem bolca jak miałam wczoraj tak że jest git.Ale zimno na dworze.Jeszcze dzisiaj pomarznę bo muszę jechać opony w aucie zmienić ale na razie pogrzeję sie i pogadam z wami :*

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~zraniona niezalogowany
19 października 2010r. o 13:44
czy idzie ktos z was na koncert w czwartek do Garden?? Bo z checia bym sie z kims tam wybrala :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.