W
Pannazdzieckiem napisał(a): Dzień dobry wszystkim ,no dzisiaj trochę zaspałem , a to przez Grzdyla , który lubi mieć ostatnie słowo , a ja jokoś nie lubię ustepować. :] Na chemitralach chyba go jednak zastrzeliłem Twoją Artuś argumentacją :D . Pochwale się , zanim mnie te śliwki dopadły , założyłem sobie , że w weekend poznam jakiś bolecnautów . W paryskiej nie wyszło , ale wczoraj pod pięknym niebem poznałem naszą moderatorkę ukochaną i Sentiego Wielkiego. Eh jakie to życie jest wspaniałe. Momentalnie dostałem takiego animuszu , że zrobiłem spagetti na obiad z plastikowego makaronu , ale dzieciakom i tak smakowało. Nie łam się Artek jakoś przy kominku przetrwamy tą zimę i jak tylko warunki pozwolą , robimy u Ciebie grila.
No , a teraz lecę do roboty , Miłego dnia Tobie i wszystkim innym. :D
Witam Wszystkich !
Pannozdzieckiem no to miałeś spotk. na szczycie w nocy z Grzdylem a w dzień z Naszą Panią Dyrekto od spr. organizacyjnych i Sentm Naszym gł. Moderatorem co zaowocowało u Ciebie weną twórczą w kuchni he he a to dopiero początek znajomości bo coś czyt. o jeżynowym a Senti też ma spory asortyment do degustacji w piwnicy więc odwiedziny zapowiadają się interesująco tylko nie wiem co na to wewnętrzna kontrola GS może być ostra reakcja he he. Tak zrobiło się zimno że tylko przy piecu marzyć o grilu na wiosnę i tego się trzymajmy he he. Przyjemnej pracy Ci życzę.
Dziś byłem trochę zajęty bo mam do nap. zaległą recenzję dla producenta na temat funkconalności mojego łóżka z kompem i nie chodzi o prywatne testy bo to już kilkakrotnie przeszło z powodzeniem he he tylko mam nap. poważny tekst określający wady i zalety ewentualne możliwości wprowadzenia zmian lub dołożenie nowych funkcji poprawiających funkcjonalność a w praktyce ma to na celu dalszą poprawę komfortu życia takich osób jak ja. Zacząłem ale jakoś ciężko mi to idzie.
Jowito widzę że już jesteś zarejestrowana to dobrze bo będzie 100% wiadomo że to wł. Ty. Ranny z Ciebie ptaszek pewnie do szkoły się rano szykujesz albo kogoś he he. Miłego poranka Ci życzę. :* :*
MakowaPanienko pusto bo to po tej sobotniej imprezie wynikło małe nieporozumienie także nie masz czego żałować ale ja mam nadzieję że takie fajne dziewczyny się dogadają i następnym razem wszystko będzie już ok.
Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.