Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
12 listopada 2010r. o 20:34
Tylko raz można zrobić coś dobrego :

P.S.
A ja ABBĘ : )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
12 listopada 2010r. o 20:39
Czy jest na sali masażysta??

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
2951
#Anonim2951 nieaktywny
12 listopada 2010r. o 20:54
Tego nie wiem Makowa : )
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 listopada 2010r. o 22:14
~Jowita napisał(a): Witaj Arturze :* :* To chyba jesienne przesilenie tak na Ciebie działa,a tu masz ,aby ono zniknęło :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* A siedział cicho i grzeczny był , doooobrze wiedział,że sobie nagrabił !! :> Ale za to bardzo lubię godzenie :* :* Miłego dnia wszystkim :* :*

Witam Wszystkich !

Jowito przesilenie przewianie i ten jesienny ponury nastrój. Ogólnie nie cierpię jesieni i zimy bo jestem prawie uziemiony w domu . Oczywiście nie mam co narzekać bo i tak mam b. dobre warunki do życia mam wszystko co potrzebuje człowiek w mojej sytuacji, sprzęt wspomagający dobrą opiekę Przyjaciół tylko tego ruchu mi brakuje który mam latem.No jeszcze auta takiego przystosowanego do moich potrzeb mi tylko brakuje ale to już jest luxus więc traktuję to jak sferę marzeń bo co mają powiedzieć Ci inwalidzi co gdzieś w miastach np. w blokach są uwięzieni i wcale wyjść do ludzi nie mogą dlatego szanuję to co mam bo nie mam źle w porównaniu do innych znajdujących się w podobnej życiowej sytuacji .

Jak byłem sprawny to też lubiłem się godzić he he a teraz w ogóle nie lubię się sprzeczać bo uważam to za stratę czasu.

Hegemonie też myślę że zdrowie jest najważniejsze dlatego tańce zleciłem Sylwi i Erjotce niech one tam tańczą a my z racji wieku tu stacjonarnie się pobujamy.

Pannozdzieckiem czyt. że w końcu na pierogi się załapiesz i Jowita nawet nie chce żebyś pomagał.

MakowaPanienko zamiast masażu oferuję Ci buziaki na kości i mięśnie to nie działa tylko na wyobraźnię he he :* :* :* :*
4206
12 listopada 2010r. o 22:41
arturkedzia napisał(a): .No jeszcze auta takiego przystosowanego do moich potrzeb mi tylko brakuje

Na jedno kółko juz zarobiłam :*

Dopisane 12.11.2010r. o godz. 22:41:

arturkedzia napisał(a): MakowaPanienko zamiast masażu oferuję Ci buziaki na kości i mięśnie to nie działa tylko na wyobraźnię he he :* :* :* :*

:* już lepiej :*

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 listopada 2010r. o 22:48
MakowaPanienka napisał(a):
arturkedzia napisał(a): .No jeszcze auta takiego przystosowanego do moich potrzeb mi tylko brakuje

Na jedno kółko juz zarobiłam :*Dopisane 12.11.2010r. o godz. 22:41:
arturkedzia napisał(a): MakowaPanienko zamiast masażu oferuję Ci buziaki na kości i mięśnie to nie działa tylko na wyobraźnię he he :* :* :* :*

Jedno kółko to już coś jak Tobie lepiej to mi też a co sobie pomyślałaś ? :* :*
4206
12 listopada 2010r. o 22:50
arturkedzia napisał(a):
MakowaPanienka napisał(a):

Na jedno kółko juz zarobiłam :*Dopisane 12.11.2010r. o godz. 22:41:

oj tam, oj tam

3186
#arturkedzia nieaktywny
12 listopada 2010r. o 22:58
MakowaPanienka napisał(a): [

oj tam, oj tam

O to super cokolwiek to oznacza he he. U Ciebie też tak zimno bo u mnie ma wiać 85 km/h porażka strach się bać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!