~Jowita napisał(a): Witaj Arturze :* :* To chyba jesienne przesilenie tak na Ciebie działa,a tu masz ,aby ono zniknęło :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* A siedział cicho i grzeczny był , doooobrze wiedział,że sobie nagrabił !! :> Ale za to bardzo lubię godzenie :* :* Miłego dnia wszystkim :* :*
Witam Wszystkich !
Jowito przesilenie przewianie i ten jesienny ponury nastrój. Ogólnie nie cierpię jesieni i zimy bo jestem prawie uziemiony w domu . Oczywiście nie mam co narzekać bo i tak mam b. dobre warunki do życia mam wszystko co potrzebuje człowiek w mojej sytuacji, sprzęt wspomagający dobrą opiekę Przyjaciół tylko tego ruchu mi brakuje który mam latem.No jeszcze auta takiego przystosowanego do moich potrzeb mi tylko brakuje ale to już jest luxus więc traktuję to jak sferę marzeń bo co mają powiedzieć Ci inwalidzi co gdzieś w miastach np. w blokach są uwięzieni i wcale wyjść do ludzi nie mogą dlatego szanuję to co mam bo nie mam źle w porównaniu do innych znajdujących się w podobnej życiowej sytuacji .
Jak byłem sprawny to też lubiłem się godzić he he a teraz w ogóle nie lubię się sprzeczać bo uważam to za stratę czasu.
Hegemonie też myślę że zdrowie jest najważniejsze dlatego tańce zleciłem Sylwi i Erjotce niech one tam tańczą a my z racji wieku tu stacjonarnie się pobujamy.
Pannozdzieckiem czyt. że w końcu na pierogi się załapiesz i Jowita nawet nie chce żebyś pomagał.
MakowaPanienko zamiast masażu oferuję Ci buziaki na kości i mięśnie to nie działa tylko na wyobraźnię he he :* :* :* :*