Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3225
#erjotka nieaktywny
12 listopada 2010r. o 11:15
Pamiętaj, że za Artura musimy jeszcze poskakać!!
Ktoś się do nas dołączy?? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
12 listopada 2010r. o 11:41
Właśnie Artur kazał Cię ucałować :* A wieczorkiem dostaniesz prawdziwego :) Będzie Bylu, Krzysiek, Mirko :) nie wiem kto jeszcze dołączy
~zraniona niezalogowany
12 listopada 2010r. o 17:16
Ja dolacze albo jutro-albo raczej na 100% na nastepny tydzien do was :* chcialam dzisiaj ale nie dam rady, zaraz bede miec goscia,a jutro trzeba z rana wstac i mam wiele do zalatwienia,a niestety po Paryskiej tobym do niedzieli nie wstala heheheheheh :D nadrobie to na nastepny piatek,mam nazdieje ze ta cala zaloga wtedy tez bedzie ;( Ja sie dolanczam do wizyty u Pana Artura, czekam tylko na glos Sylwi kiedy wycieczka sie odbedzie :)ale to chyba sie dowiem na gg ;)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
12 listopada 2010r. o 18:01
Zdrowie jest ważniejsze od przyjemności Artur : )

P.S.
"Połamania nóg" życzę imprezującej części zakręconych : )
3118
#sylvia nieaktywny
12 listopada 2010r. o 19:03
Witam Hagemonie :) Nie podziękuję za złamane nogi :) Ja właśnie idę robić się na bóstwo bo za kilka minut wychodzę :D :P a ja życzę miłego piątku zakręconym a nie tańczącym :)
~:) niezalogowany
12 listopada 2010r. o 19:22

Zmoderowano 12.11.2010 godz.19:29 - powód: Uprzejmości załatwiamy na prv : ) (Hegemon)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
12 listopada 2010r. o 19:22
Nie mogłem się powstrzymać za Eminema : )

P.S.
Jakoś przeżyjemy Artur bez tańców : )
3118
#sylvia nieaktywny
12 listopada 2010r. o 20:06
Oj Hagemonie od Artura dzisiaj dostałam przykazanie żeby wytańczyć się w Jego imieniu tak aby jutro Go nogi bolały :D :P
Ja już jestem gotowa i czekam aż towarzysze tańca się wyszykują bo wbrew pozorom to wy mężczyźni się dłużej szykujecie od nas :D :P

PS.A Eminema też lubię :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza