#MakowaPanienka nieaktywny 12 listopada 2010r. o 23:03
arturkedzia napisał(a):
MakowaPanienka napisał(a): [
Jedno kółko to już coś jak Tobie lepiej to mi też a co sobie pomyślałaś ? :* :*
oj tam, oj tam
O to super cokolwiek to oznacza he he. U Ciebie też tak zimno bo u mnie ma wiać 85 km/h porażka strach się bać.
Od dwóch dni wieje nieziemsko i pada. Połamałam już kilka parasolek więc chodze bez. Nie ma sensu. Tu blisko do wody więc ciągnie po plerach. Może dlatego te gnaty mnie dolą?? Starość??
<b style="color: red;">
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
- Albert Einstein
</b>
#arturkedzia nieaktywny 12 listopada 2010r. o 23:24
MakowaPanienka napisał(a):
Od dwóch dni wieje nieziemsko i pada. Połamałam już kilka parasolek więc chodze bez. Nie ma sensu. Tu blisko do wody więc ciągnie po plerach. Może dlatego te gnaty mnie dolą?? Starość??
Ja też przez wiatr na dworze nie byłem dlatego wiatr rozumiem ale jaka starość chyba że porównujesz się do wina to mogę się zgodzić a lampeczka grzanego napewno przyniesie Ci ulgę na kości polecam dla zdrowotności he he.
#MakowaPanienka nieaktywny 12 listopada 2010r. o 23:43
Starość Artur. Nie da się ukryć.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
- Albert Einstein
</b>
#MakowaPanienka nieaktywny 13 listopada 2010r. o 0:19
arturkedzia napisał(a):
MakowaPanienka napisał(a): Starość Artur. Nie da się ukryć.
Osiemnastką byś chciała być ?. Nie myśl tak bo dam Ci klapsa proszę Cię o uśmiech i więcej optymizmu.
Tak, tak. Nos do góry cały czas. :*
- Albert Einstein
</b>
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.