Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3118
#sylvia nieaktywny
25 listopada 2010r. o 21:57
Dobranoc wszystkim :* Arturze dla Ciebie szczególnie :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
25 listopada 2010r. o 21:59
sylvia napisał(a): jWitaj Grzdyluś :*

Dobranoc Sylviunia :*

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 listopada 2010r. o 22:09
Pannazdzieckiem napisał(a): No kurde , co się dzieje ? Artur , gdzie jesteś ? :|
Trzymam kciuki za wszystkich schorowanych :)
Miłego dnia :D :D :D

Witam Wszystkich !

Pannozdzieckiem jestem zdrowy nie zaginąłem wczoraj były siostry urodziny miała gości był tort itd. trochę posiedzieliśmy a na kompie grały dzieci. W nocy już nie miałem siły coś nap. tylko poczytałem Was i poszłem spać. Ty wczoraj chyba chumoru nie miałeś bo niewiele napisałeś.

Hegemonie masz rację polityka rządzi się po swojemu pojedyńczy człowiek może być tylko w szoku.

Jowito jutro już będzie poprawa możesz mi wierzyć :* :*
3347
#Grzdyl_Ponury nieaktywny
25 listopada 2010r. o 22:43
~ napisał(a):

A mnie na przykład nie interesuje Twoja zawiść :)

<I>Czasami lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości</I>
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 listopada 2010r. o 23:31
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Kavo to taka gra która napewno zakończy się remisem 1 : 1 he he ale potwierdzam będzie długi wstęp (lubisz ?) rozwinięcie i zakończenie. No oczywiście odpowiednia gra słów też będzie .

Chyba że chcesz się wycofać na tym etapie to oczywiście masz takie prawo lub może masz inne propozycje. Każdy kompromis z mojej strony jest możliwy, więc co zdecydowałaś ?

Artur - ja miałabym się wycofać? :| No wiesz :>

Długi wstęp, rozwinięcie i zakończenie.. Zapowiada się niezłe opowiadanie :D Może ktoś wymyśli tytuł?

Wszystkim choruszkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

Kavo zapytałem żeby potem nie było coś nie tak i żebyś czuła się komfortowo. Faktycznie można to tak zrozumieć ale ja miałem na myśli tylko opis działania w czasie gry wstępnej oczywiście na początku musimy uzgodnić kolejność aktywności Kobiety mają pierwszeństwo wybieraj proszę.

Sylwia o jaki materac Ci chodzi ?

Cześć Grzdylu Ty też jesteś po wyborach w szoku jak Hegemon ?

Hegemonie nic mnie nie męczysz lubię metal ale tylko ballady.

Dopisane 25.11.2010r. o godz. 23:31:

erjotka napisał(a): Witam, dokładam swoje trzy grosze :)
Dopisane 25.11.2010r. o godz. 11:47:http://www.kciuk.pl/Niesamowite-szkice-3D-a32268

Eri nie które z tych Twoich groszy mocno działają na wyobraźnię ale Babcia Świrska ma na przestrach sposób więc nie ma się czego bać he he.
3655
#Kava nieaktywny
25 listopada 2010r. o 23:34
arturkedzia napisał(a): Kavo ja miałem na myśli tylko opis działania w czasie gry wstępnej oczywiście na początku musimy uzgodnić kolejność aktywności Kobiety mają pierwszeństwo wybieraj proszę.

Artur - w trakcie gry wstępnej nie ustalam kolejności aktywności. Idę na żywioł :D

Dziś z mojej strony to tyle. Życie mnie załamuje. Idę spać by mieć siły stawić jutro czoła kolejnym przeciwnościom.

Spokojnej nocy :)
3225
#erjotka nieaktywny
25 listopada 2010r. o 23:39
Oj Artur, Artur :D

Dobranoc :*:*:*
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 listopada 2010r. o 23:51
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): Kavo ja miałem na myśli tylko opis działania w czasie gry wstępnej oczywiście na początku musimy uzgodnić kolejność aktywności Kobiety mają pierwszeństwo wybieraj proszę.

Artur - w trakcie gry wstępnej nie ustalam kolejności aktywności. Idę na żywioł :D

Dziś z mojej strony to tyle. Życie mnie załamuje. Idę spać by mieć siły stawić jutro czoła kolejnym przeciwnościom.

Spokojnej nocy :)

Kavo i tu jesteśmy zgodni. W trakcie to ja też zapominam kto zaczął . Dzisiaj tak mówisz .Odpocznij jutro będzie nowy lepszy dzień . Miłych snów Ci Życzę dobranoc :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Villaro zaprasza