Pannazdzieckiem napisał(a): My faceci mówimy prawdę , lub kłamiemy w żywe oczy :) Jowito ... informuję , że jestem do pani dyspozycji w godzinach od 16 do 20 każdego dnia , począwszy od najbliższego poniedziałku do momentu zrealizowania Pani wygranej ... :)
D
Witam Wszystkich !
Paniusiu no wiem a pamiętasz jak mówił Pyzdra, że są 3 prawdy czyli cała prawda, tylko prawda i tys prawda. I jak tu się z nim nie zgodzić he he. Wiesz Ziemianka prosiła mnie jeśli będzie miejsce to żebyście ją też do mnie zabrali a w ogóle to mam przekazać od niej dla wszystkich pozdrowienia.
E miło widzieć że tryskasz humorem a te rymowanki to już wyższa szkoła jazdy. I tak trzymaj cały wekend a po niedzieli podtrzymamy tą dobrą passę. Do osobistego odbioru :* :* :* :* :* :*
Jowito zgoda jest to teraz wszystko w Twoich rękach. Czekam na info. Buziaki do odebrania u mnie :* :* :* :* :* :*
Hemi a Ty jakie masz grafik na przyszły tydzień. Może też byś podjechał na forum w realu ?
Gosia dzięki Ty wiesz co ja lubię. Miłej niedzieli :* :* :*
Sylwia miałaś już jakieś sny na nowym miejscu ? Wracaj do zdrowia. Masz kilka przeciw bólowych :* :* :* :* :*