Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 marca 2011r. o 22:32
Pannazdzieckiem napisał(a): My faceci mówimy prawdę , lub kłamiemy w żywe oczy :) Jowito ... informuję , że jestem do pani dyspozycji w godzinach od 16 do 20 każdego dnia , począwszy od najbliższego poniedziałku do momentu zrealizowania Pani wygranej ... :)
D

Witam Wszystkich !

Paniusiu no wiem a pamiętasz jak mówił Pyzdra, że są 3 prawdy czyli cała prawda, tylko prawda i tys prawda. I jak tu się z nim nie zgodzić he he. Wiesz Ziemianka prosiła mnie jeśli będzie miejsce to żebyście ją też do mnie zabrali a w ogóle to mam przekazać od niej dla wszystkich pozdrowienia.

E miło widzieć że tryskasz humorem a te rymowanki to już wyższa szkoła jazdy. I tak trzymaj cały wekend a po niedzieli podtrzymamy tą dobrą passę. Do osobistego odbioru :* :* :* :* :* :*

Jowito zgoda jest to teraz wszystko w Twoich rękach. Czekam na info. Buziaki do odebrania u mnie :* :* :* :* :* :*

Hemi a Ty jakie masz grafik na przyszły tydzień. Może też byś podjechał na forum w realu ?

Gosia dzięki Ty wiesz co ja lubię. Miłej niedzieli :* :* :*

Sylwia miałaś już jakieś sny na nowym miejscu ? Wracaj do zdrowia. Masz kilka przeciw bólowych :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
26 marca 2011r. o 22:33
Jeszcze sobota :P myślał kogut o niedzieli ..:D :P

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 marca 2011r. o 23:01
GoSiaM napisał(a): Jeszcze sobota :P myślał kogut o niedzieli ..:D :P

Gosia to już za godzinkę myśl. że jutro przeczytasz. A kogut jutro będzie na środku podwórka z nogami do góry będzie leżał he he.

Magnum 44 jutro odpoczywasz ?
2945
Mgosia
26 marca 2011r. o 23:05
Wiesz co ja kogutowi to nie wierzę zbytnio , bo jak pedał to może na jastrzębia czeka :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 marca 2011r. o 23:25
GoSiaM napisał(a): Wiesz co ja kogutowi to nie wierzę zbytnio , bo jak pedał to może na jastrzębia czeka :D

Stary znalazł sposób na konkuręcję he he. A ten mój to nie pedał tylko sexoholik jastrząb czy wrona jemu obojętne he he
2945
Mgosia
26 marca 2011r. o 23:32
Dobranoc , niech Ci się kogut przyśni :D

&feature=related

3186
#arturkedzia nieaktywny
26 marca 2011r. o 23:46
GoSiaM napisał(a): Dobranoc , niech Ci się kogut przyśni :D

Lepiej nie bo jeszcze będzie chciał coś podziobać he he.
Dobranoc niech Ci się przyśni coś fajnego :* :*

Dopisane 26.03.2011r. o godz. 23:46:

Witaj Kavo jutro odpoczywasz ? :* :*
3655
#Kava nieaktywny
27 marca 2011r. o 0:09
Witaj Artur :)

Niby wolny weekend a masa zaległości uczelnianych do nadrobienia.. Można to nazwać odpoczynkiem? :|

Ale - byle do lata :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.