Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 kwietnia 2011r. o 0:54
Kava napisał(a): [cZnam, nie znam. Każdego dnia poznaję Cię na nowo. Co rusz czymś mnie zaskakujesz. Rozpraszasz złe myśli, rozświetlasz szarą rzeczywistość..
Sam widzisz - lepiej "se ne da" :)

A to urozmaicenie.. Wymownie zamilknę :D
arturkedzia napisał(a): Oj tam odrazu rozbestwił jeszcze ja taki spokojny he he.

Ty - spokojny.. Taaaa... :D HE HE :D :D

Kavo b. dziękuję teraz to ja jestem zaskoczony To b. miłe a jednocześnie nieco krępujące przeczytać o sobie tak pochlebną opinię. Postaram się ale będzie mi raczej trudno utrzymać Twój poziom zadowolenia więc z góry przepraszam gdybym kiedyś obniżył swoje loty. Niestety tylko wirtualne :* :* :* :*

Dopisane 07.04.2011r. o godz. 00:54:

~E:) napisał(a): [ Wiesz, generalnie , to ja jestem niespotykanie spokojny człowiek, aleee... ;) Tacy optymiści jak ja, to w każdej, nawet trudnej sytuacji, a było ich oooo !! szukają promyczka nadziei :) Inaczej, nie potrafiłabym funkcjonować. Całuski dla Domowników :* :* :* I jeszcze jedno, czekam na wpisanie się reszty Domowników, na listę obecności (chodzi o majowe spotkanie), bo chętnie poznaję ludzi w realu
:) :) :) Dla Ciebie Arturku już niedługo w realu, mam nadzieję :*

E ja też zaliczam się do niespotykanie spokojnych ludzi tylko w jednej sytuacji robię się niespokojny kiedy zbliża się do mnie atrakcyjna Bolecnautka a ostatnio mam szczęście do takich zbliżeń he he. Oczywiście z pomocą pasów udaję twardziela ale gdyby nie te pasy to ... możesz sobie to łatwo wyobrazić he he. Skoro termin na przyszły tydzień mamy ustalony to pozostaje Nam tylko czekać. Jakoś wolę te w realu ale jak się nie ma co się lubi to się lubi coś się ma więc takie same mam puki co dla Ciebie :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
7 kwietnia 2011r. o 0:56
arturkedzia napisał(a): To b. miłe a jednocześnie nieco krępujące przeczytać o sobie tak pochlebną opinię.

Artur - już nie bądź taki skromny :P

A wiem, co piszę - przecież nie znamy się od wczoraj :)

arturkedzia napisał(a): z góry przepraszam gdybym kiedyś obniżył swoje loty.

Teraz to dopiero poleciałeś :|
Nie przyjmuję w tej kwestii żadnych przeprosin :>

A to Nasze latanie.. Ech.... Dobranoc :D

3186
#arturkedzia nieaktywny
7 kwietnia 2011r. o 2:22
Zmykam już. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 kwietnia 2011r. o 8:56
Salut Prezesie , lecę dalej do roboty. Miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
7 kwietnia 2011r. o 10:59
Witam wszystkich :* :* Arturze :* :* :*
Tym razem jadę do wnuków i do Lubego Arturze. Luby robi od córki jakieś 100km. Cieszę się bardzo na ten wyjazd. Piękne okolice no i górska opalenizna :D :)
Miłego dnia wszystkim :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
7 kwietnia 2011r. o 17:47
arturkedzia napisał(a): ... Bolecnautka ...

Blondynka ? : )

http://youtu.be/O3dWBLoU--E

Czółko pozytywni : )
~E:) niezalogowany
7 kwietnia 2011r. o 19:16
Hegemon napisał(a):
arturkedzia napisał(a): ... Bolecnautka ...

Blondynka ? : )

Prawie jak Hole :| Prawie, robi różnice :D
&feature=grec_index
Wszystko do sprawdzenia, na spotkaniu Bolecnautów :)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
7 kwietnia 2011r. o 19:38
~E:) napisał(a): ... jak Hole :| ...

Niestety Suzi nie jest blondynką , stąd Courtney : )

P.S.
Oczywiście ze względu na Kurta ją umieściłem.
Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe domy!