Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3655
#Kava nieaktywny
10 kwietnia 2011r. o 2:20
Arturo - kocurze :D
[img=1302394539_wzjtzmx.jpg]

Dobranoc :D

I dziękuję :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
10 kwietnia 2011r. o 10:54
Art - miłego dnia :)
&feature=related

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~E:) niezalogowany
10 kwietnia 2011r. o 16:44
Jeśli na tanecznie Magnum, to ja jestem na tak :) Myślę Arturze, że Ty też, jak najbardziej ;) :* :* :*
&feature=related
Apropos, Magnum
&feature=related

:D :*
5183
magnum44
10 kwietnia 2011r. o 20:32
E, z przyjemnością wysłuchałam tego co zamieściłaś :) :)
Wrzucę coś zespołu Magnum, którym zainspirował mnie Kondrat ;)

&feature=related :*

P.S. GoSiu, jakie całuśne tajemnice?
To tylko moja radość z bardzo dobrze zdanego egzaminu(bardzo ważnego zresztą).
Buźki były dla Arta, bo jest bardzo pozytywną osobą :)

Dopisane 10.04.2011r. o godz. 20:32:

Dobranoc Art :*
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2945
Mgosia
10 kwietnia 2011r. o 23:00
My młodzi... my młodzi , nam wódka nie zaszkodzi ...
I takim to akcentem, udam się w stronę swojej nocnej norki ;)
Dobranoc :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3655
#Kava nieaktywny
11 kwietnia 2011r. o 0:50
Tymczasem Artucho po privach się czai,
ciekawe kiedy na forum zagai :D

Dopisane 11.04.2011r. o godz. 00:50:

Dobrej nocy :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 kwietnia 2011r. o 2:56
GoSiaM napisał(a): Wy też śpicie :> :> :> ..gdzie jest mój kij , zaraz zrobię tu porządek :> :D
Kavucha Ty zboczuchu , szczujesz Artucha babo jedna :| :D :P
[/c

Witam Wszystkich !

No i wekend minął. Dla mnie ogólnie był całkiem udany. Nadrobiłem trochę zaległości niestety nie wszystkie bo międzyczasie prowadziłem dawno już planowaną i ciągle odkładaną pierwszą turę negocjacji z Kavą . Puki co narazie wszystko objęte jest klałzurą tajności he he.
Mogę jedynie zdradzić że nadal trwają bo każde z nas stoi przy swoim no ale wiadomym było że łatwo nie będzie he he. Tak więc jesteśmy na etapie poszukiwania kompromisów co myślę Kava też potwierdzi i to narazie tyle he he.

Gosia spokojnie panuję nad sytuacją ale dziękuję za troskę. Jak zawsze mogę na Ciebie liczyć :* :* :*

Dopisane 11.04.2011r. o godz. 02:39:

~E:) napisał(a): [Przyzwyczaiłeś mnie do nocnych wpisów, a tu :| Wiesz są nałogi i nałogi, ten jest ...całkiem przyjemny :D A... dzięki za całuski telefoniczne, przekazane przez Kierownika transportu ;) Pozdrawiam Cię barrrrdzo, oczywiście nieodłączne całuski :* :* :* :* :* :* :* :* :* a co będę sobie i Tobie żałowała :* :* :* :* :* :D Dla Domowników też :*

E wiem ale już wiesz co robiłem w wolnym czasie. Oj ten nałóg będę pogłębiał sukcesywnie bo to jedna z niewielu przyjemności gdzie jest mały wkład a zysk bezcenny a wystarczy tylko dawać i zbierać buziaki he he. Spotkanie tuż tuż więc zbieramy proszę dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.04.2011r. o godz. 02:43:

magnum44 napisał(a): Dobranoc Art :*
:)

Magnum 44 mówisz i masz i do kolekcji :* :* :* :* :* :* :* :*
Mniej pracy Ci życzę.

Dopisane 11.04.2011r. o godz. 02:56:

Kavo narazie kocur pazury schował ale nie na długo he he

małaMi a jak tam Tobie wekend zleciał odpoczęłaś ? Miłej pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Chemi wcale nie zgadłeś to były poważne twarde negocjacje he he

Muszę już zmykać jutro normalny dzień pracy więc CDN .....
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 kwietnia 2011r. o 8:38
Podziwu godne Prezesie ! Prowadzić negocjacje z tyloma osobami , jakże twarde , eh , lata jeszcze muszę się uczyć , a i tak do pięt nie dorosnę ..... :)
Przypominam Szanownym Zebranym , trzy miejsca wolne w tym tygodniu , termin jeszcze nie ustalony ..... ale , co widzę...
próbuje się odebrać kołacze mojej dziatwie , dysponując własnym transportem ...
nie będę pokazywał palcami Mała Mi :D
Miłego dnia Arturze i pozostałym Domownikom :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.