GoSiaM napisał(a): Wy też śpicie :> :> :> ..gdzie jest mój kij , zaraz zrobię tu porządek :> :D
Kavucha Ty zboczuchu , szczujesz Artucha babo jedna :| :D :P
[/c
Witam Wszystkich !
No i wekend minął. Dla mnie ogólnie był całkiem udany. Nadrobiłem trochę zaległości niestety nie wszystkie bo międzyczasie prowadziłem dawno już planowaną i ciągle odkładaną pierwszą turę negocjacji z Kavą . Puki co narazie wszystko objęte jest klałzurą tajności he he.
Mogę jedynie zdradzić że nadal trwają bo każde z nas stoi przy swoim no ale wiadomym było że łatwo nie będzie he he. Tak więc jesteśmy na etapie poszukiwania kompromisów co myślę Kava też potwierdzi i to narazie tyle he he.
Gosia spokojnie panuję nad sytuacją ale dziękuję za troskę. Jak zawsze mogę na Ciebie liczyć :* :* :*
Dopisane 11.04.2011r. o godz. 02:39:~E:) napisał(a): [Przyzwyczaiłeś mnie do nocnych wpisów, a tu :| Wiesz są nałogi i nałogi, ten jest ...całkiem przyjemny :D A... dzięki za całuski telefoniczne, przekazane przez Kierownika transportu ;) Pozdrawiam Cię barrrrdzo, oczywiście nieodłączne całuski :* :* :* :* :* :* :* :* :* a co będę sobie i Tobie żałowała :* :* :* :* :* :D Dla Domowników też :*
E wiem ale już wiesz co robiłem w wolnym czasie. Oj ten nałóg będę pogłębiał sukcesywnie bo to jedna z niewielu przyjemności gdzie jest mały wkład a zysk bezcenny a wystarczy tylko dawać i zbierać buziaki he he. Spotkanie tuż tuż więc zbieramy proszę dla Ciebie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 11.04.2011r. o godz. 02:43:magnum44 napisał(a): Dobranoc Art :*
:)
Magnum 44 mówisz i masz i do kolekcji :* :* :* :* :* :* :* :*
Mniej pracy Ci życzę.
Dopisane 11.04.2011r. o godz. 02:56:
Kavo narazie kocur pazury schował ale nie na długo he he
małaMi a jak tam Tobie wekend zleciał odpoczęłaś ? Miłej pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Chemi wcale nie zgadłeś to były poważne twarde negocjacje he he
Muszę już zmykać jutro normalny dzień pracy więc CDN .....
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*