Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2091
#mała Mi nieaktywny
11 kwietnia 2011r. o 18:29
Pannazdzieckiem napisał(a): ..... ale , co widzę...
próbuje się odebrać kołacze mojej dziatwie , dysponując własnym transportem ...
nie będę pokazywał palcami Mała Mi :D

zrobiłes mi ciuś ciuś paluszkiem? ...:D :D

więc juz Ci tłumaczę...plan był taki...jadę sama....zbałamucę i wykorzystam...nie będzie świadków...ale się nie dał, Arturo, cfaniak warszawski :D :D :D

a mniej poważnie, to ten don żuan obiecał mi buziaki, to tak przy wszystkich je zbierać?.... ;)

arturkedzia napisał(a): małaMi a jak tam Tobie wekend zleciał odpoczęłaś ? Miłej pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

w weekend zrobiłam sobie dzień dziecka :D
dwa razy :D
w sobotę jeden, drugi w niedzielę :D
dziękuję za pamięć i telefon pełen słodziaków :D :D buziaki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
11 kwietnia 2011r. o 18:53
Nieźle, nieźle : )
Wygląda na to, że Artur to taki nasz Johnny Deep : )

Czółko pozytywni : )
~E:) niezalogowany
11 kwietnia 2011r. o 19:12
arturkedzia napisał(a):
E wiem ale już wiesz co robiłem w wolnym czasie.

Wiem, wiem, Ty Jesteś człowiek-orkiestra i trudno za Tobą nadążyć

:D :D :D
Poza tym, cieszę się, że humor Ci dopisuje, ale nie dziwi to, bo negocjacje potrafią podnosić emocje do zenitu, a ile endorfin przy tym :D :D :* :* :* Całuski dla Domowników :*
5183
magnum44
11 kwietnia 2011r. o 21:55
Arturze dobrej nocy :) :)
Na dobranoc mój ukochany skrzypek wiosennie

:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2945
Mgosia
11 kwietnia 2011r. o 22:35
Stare baby o tej porze chodzą spać , więc i ja nie mogę się zbytnio wychylać, bo mi odbiorą mój beret ...ten cieplutki ;) Dobrej nocy :)

&feature=related

bo będę walczyła ..... ;)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3655
#Kava nieaktywny
11 kwietnia 2011r. o 22:54
arturkedzia napisał(a): prowadziłem dawno już planowaną i ciągle odkładaną pierwszą turę negocjacji z Kavą .

Gosia spokojnie panuję nad sytuacją

Gośka - nie wierz w to :D Tylko Mu się wydaje, że panuje nad sytuacją :P :D

arturkedzia napisał(a): Kavo narazie kocur pazury schował ale nie na długo he he

Ok :D Niech kocur zbiera siły przed kolejną turą :D

Na mnie już dzisiaj czas - trzeba zacząć przygotowania do zaliczenia.. tylko bez podtekstów :> :D

Dooo..braaa..noc :)
&feature=related
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 kwietnia 2011r. o 3:00
Pannazdzieckiem napisał(a): Podziwu godne Prezesie ! Prowadzić negocjacje z tyloma osobami , jakże twarde , eh , lata jeszcze muszę się uczyć , a i tak do pięt nie dorosnę ..... :)
Przypominam Szanownym Zebranym , trzy miejsca wolne w tym tygodniu , termin jeszcze nie ustalony :D :D :D

Witam Wszystkich !

Paniusiu no i pomyłka Przyjacielu negocjacje były tylko z jedną osobą. No no już my wiemy jak Ty szybko tą naukę pojąłeś są świadkowie he he

Dopisane 12.04.2011r. o godz. 02:57:

mała Mi napisał(a): [plan był taki...jadę sama....zbałamucę i wykorzystam...nie będzie świadków...ale się nie dał, Arturo, cfaniak warszawski :D :D :D
a mniej poważnie, to ten don żuan obiecał mi buziaki, to tak przy wszystkich je zbierać?.... ;)P

arturkedzia napisał(a): małaMi a jak tam Tobie wekend zleciał odpoczęłaś ? Miłej pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

dziękuję za pamięć i telefon pełen słodziaków :D :D buziaki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Pół planu zrealizowałaś w 100%- tach. Zbałamucony już jestem choć walczyłem ze sobą bardzo he he. O żebym ja to wiedział że taki był plan he he . Nie cfaniak tylko to przez moje gadulstwo tak wyszło że i o buziakach prawie zapomniałem. Nie wiem jak Ty ale ja myślę że co się odwlecze to nie uciecze he he. Tymczasem zbierajmy dalej buziaki
napewno się przydadzą. Miłej pracy Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* Bardzo proszę telefon chyba Cię nie dziwi zbałamucenie działa he he.

Dopisane 12.04.2011r. o godz. 03:00:

CDN jutro bo dziś zmykam. Dobranoc i miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
~Jowita niezalogowany
12 kwietnia 2011r. o 7:12
Witam wszystkich :* :* Arturze :* :* :* Ranek piękny, ale taki niepewny ;) Ja to już żyję urlopem...jeszcze 3 nie 2 dni, bo piątek się już nie liczy (tak se to tłumaczę) :D
Miłego dnia i buziole :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.