Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Jowita niezalogowany
12 kwietnia 2011r. o 7:13
Witam wszystkich :* :* Arturze :* :* :* Ranek piękny, ale taki niepewny ;) Ja to już żyję urlopem...jeszcze 3 nie 2 dni, bo piątek się już nie liczy (tak se to tłumaczę) :D
Miłego dnia i buziole :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 kwietnia 2011r. o 8:35
mała Mi napisał(a):
zrobiłes mi ciuś ciuś paluszkiem? ...:D :D

Gdzież bym śmiał , o litość tylko błagam . Taż przecież , jak stracę funkcję Kierownika Transportu , kto na stare lata do roboty mnie weźmie , jeśli nie nasz Prezes Ukochany :) Chciałabyś Droga Mi , aby bidulki , szkodniczki moje kochane z głodu poumierały ? :)
Przypominam Szanownym Zebranym , trzy miejsca wolne :D
Miłego dnia Arturze i Wam Domownicy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ziemianka niezalogowany
12 kwietnia 2011r. o 11:51
witam wszystkich a szczegolnie prezeska stesknilam sie juz mocno . te 3 miejsca to chyba paniusiu nieaktualne bo wiesz ze jedno jest moje !no a na kolejnym zebraniu to juz musimy sie za konkrety zabrac co do tego grila buziolki na ogrzanie tego zimnego dzionka :* :* :*
~ziemianka niezalogowany
12 kwietnia 2011r. o 11:51
witam wszystkich a szczegolnie prezeska stesknilam sie juz mocno . te 3 miejsca to chyba paniusiu nieaktualne bo wiesz ze jedno jest moje !no a na kolejnym zebraniu to juz musimy sie za konkrety zabrac co do tego grila buziolki na ogrzanie tego zimnego dzionka :* :* :*
~E:) niezalogowany
12 kwietnia 2011r. o 22:06
Teraz ja zaskoczę Ciebie, bo jak na mnie, to już dosyć późno :) Ale co tam, raz się żyje :) Dziś byłam w kinie, na filmie "Jak zostać królem", po seansie spotkanie z przyjaciółmi, oraz inne przyjemności, więc dzionek minął całkiem miło. W pracy, mam dosyć pracowity tydzień, ale Wiesz, ja nie narzekam ;) W niedzielę właściwie też pracuję , nudzić się nie da rady :|
Witaj Ziemianko :* Gdzieś Ty była, jak Cię nie było :D
Całuski dla WSZYSTKICH :* Dla Ciebie Arturku, specjalne :* :* :* :|
2945
Mgosia
12 kwietnia 2011r. o 22:53
Kavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! trzymaj Artucha , ja idę po olejną :D :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3655
#Kava nieaktywny
12 kwietnia 2011r. o 23:18
Stanę sobie z boczku i popatrzę :D
Widać, że masz w tej kwestii doświadczenie :D
~śpiocha niezalogowany
12 kwietnia 2011r. o 23:22
O Ty niedobra , aż się z łóżka zerwałam w piżamce :> :> :> mnie tak wystawić frontem do wiatru ? :> :D :D :D :P
Dobrej nocy krokodyle jedne :D

&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza