Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~E:) niezalogowany
23 kwietnia 2011r. o 22:51
Pannazdzieckiem napisał(a): ... już ja dopilnuję , żeby nikt się nie zmoczył w poniedziałek

Ja bym była ostrożna, z takimi deklaracjami :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
24 kwietnia 2011r. o 7:36
&feature=relatedv
:) :) :) :) :)
:* :* :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
25 kwietnia 2011r. o 0:25
Dobrej nocy Kocurze :)

I coś na jutro.. :D
[img=1303683839_aknk3up.gif]
3145
#hemi nieaktywny
25 kwietnia 2011r. o 20:36
CROW napisał(a): Niestety nie będzie rodzinnie...
Tak czy owak ode mnie dla wszystkich spokojnych i radosnych świąt w rodzinnej atmosferze :*

atmosfera zapowiadała sie srednio,ale wyszło w sumie tak,że święta wyszły przecudownie i fantastycznie,od samej trasy do teściów (bardzo szybko i spokojnie) ,przez samo świętowanie z superteściami ( w końcu poszła flacha "zaręczynowa") po sam powrót (wbrew pozorom strasznego ruchu po 17 nie było).
Tak więc święta jak najbardziej na plus,tylko...za krótko,jutro do pracy :|

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5183
magnum44
25 kwietnia 2011r. o 22:59
Art, święta były cudowne :) :)
:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4690
#CROW nieaktywny
26 kwietnia 2011r. o 18:21

atmosfera zapowiadała sie srednio,ale wyszło w sumie tak,że święta wyszły przecudownie i fantastycznie,od samej trasy do teściów (bardzo szybko i spokojnie) ,przez samo świętowanie z superteściami ( w końcu poszła flacha "zaręczynowa") po sam powrót (wbrew pozorom strasznego ruchu po 17 nie było).
Tak więc święta jak najbardziej na plus,tylko...za krótko,jutro do pracy :|

Co do tego że święta były przecudowne podpisuję się obiema rąsiami :*

WALKA ZE MNA? GRATULUJE ODWAGI,WSPOLCZUJE GLUPOTY...
26 kwietnia 2011r. o 19:21
Święta były cudne, w pierwszym dniu, ja gościłam doborowe Towarzystwo, a w drugim, ja gościłam u doborowego Towarzystwa
:) :) :) Wszystko upłynęło w atmosferze spokoju, miłości i ... na smakołykach:) Raaatunku, to się nazywa nieumiarowanie :| Ale wracamy do rzeczywistości... chociaż, za chwilę znowu wolne :) Co tam Domownicy, żyjecie ?? Arturze, stęskniłeś się pewnie za wiadomą formą kontaktów, więc :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 kwietnia 2011r. o 21:34
Chciałem napisać dłuższy tekst , ale , jak zwykle złośliwość rzeczy martwych uniemożliwiła mi spredcyzowanie myśli :) Kochanie , Kasiu , Hemi , Kavo , Gospodarzu wirtualnego domku ,
uśmiecham się na myśl o Was ... i ... jestem szczęśliwy , dzięki Wam :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo