Droga E mam wielki zaszczyt i przyjemność jako pierwszy życzyć Ci z okazji Twoich Urodzin dużo szczęścią zdrowa miłości i wszystkiego co w życiu najlepsze. Buziaki oczywiście do odebrania :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
&feature=related
Dopisane 29.07.2011r. o godz. 02:48:
Kava napisał(a): [Chorera - mam się bać? :| :D
Kavo a czy ja mogę być niebezpieczny ?
Dopisane 29.07.2011r. o godz. 02:57:
Jowita napisał(a):
Witam wszystkich ;) :* Taaa... pomarzyć zawsze można :) Urlop się skończył ;( dom pełen ludzi ;( ;) ..w pracy nie widać mnie spod papierzysków ;( ..a do następnego urlopu taaaak daaaaaleeeekoooo ;
Jowito wszystko co dobre zawsze szybko się kończy ale widzę że za bardzo na narzekanie czasu nie masz ? he he :* :* :*
Chemi nie drażnij Jowity he he
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Droga E mam wielki zaszczyt i przyjemność jako pierwszy życzyć Ci z okazji Twoich Urodzin dużo szczęścią zdrowa miłości i wszystkiego co w życiu najlepsze. Buziaki oczywiście do odebrania :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Kochany, Ty prorok jakiś Jesteś czy co :| Nie podawałam Ci przecież, daty moich urodzin :) Baaardzo Ci dziękuję, bo wiem, że są szczere, a buziaki oczywiście odbiorę osobiście :* :* :* Całusy dla WSZYSTKICH :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Hemi, masz rację :) Ale Wiesz, młodość nie wieczność, a zapytaj Prezesa Artura, kiedy zaczyna się branie :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Dziękuję Eri :* A to, specjalnie dla Ciebie :D :D :D :D :D tzn szeroki uśmiech :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.