Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
29 lipca 2011r. o 0:19
:*

:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 lipca 2011r. o 2:57
Witam Wszystkich !

Droga E mam wielki zaszczyt i przyjemność jako pierwszy życzyć Ci z okazji Twoich Urodzin dużo szczęścią zdrowa miłości i wszystkiego co w życiu najlepsze. Buziaki oczywiście do odebrania :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

&feature=related

Dopisane 29.07.2011r. o godz. 02:48:

Kava napisał(a): [Chorera - mam się bać? :| :D

Kavo a czy ja mogę być niebezpieczny ?

Dopisane 29.07.2011r. o godz. 02:57:

Jowita napisał(a):
Witam wszystkich ;) :* Taaa... pomarzyć zawsze można :) Urlop się skończył ;( dom pełen ludzi ;( ;) ..w pracy nie widać mnie spod papierzysków ;( ..a do następnego urlopu taaaak daaaaaleeeekoooo ;

Jowito wszystko co dobre zawsze szybko się kończy ale widzę że za bardzo na narzekanie czasu nie masz ? he he :* :* :*

Chemi nie drażnij Jowity he he

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
29 lipca 2011r. o 7:47
Dzień dobry :)

arturkedzia napisał(a):
na narzekanie czasu nie masz ? he he :* :* :*

Ładnie to tak z koleżanki się śmiać , ha ??:P Ale masz rację, nie mam czasu i tak jeszcze będzie do końca sierpnia, ale cieszę się mimo wszystko :*
:

Nie masz serca Hemi ;( :P , ale życzę Ci udanego urlopu ;)

Miłego dnia wszystkim życzę :* :* :* ;)
6979
E
29 lipca 2011r. o 7:57
arturkedzia napisał(a):

Droga E mam wielki zaszczyt i przyjemność jako pierwszy życzyć Ci z okazji Twoich Urodzin dużo szczęścią zdrowa miłości i wszystkiego co w życiu najlepsze. Buziaki oczywiście do odebrania :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Kochany, Ty prorok jakiś Jesteś czy co :| Nie podawałam Ci przecież, daty moich urodzin :) Baaardzo Ci dziękuję, bo wiem, że są szczere, a buziaki oczywiście odbiorę osobiście :* :* :* Całusy dla WSZYSTKICH :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
29 lipca 2011r. o 12:21
O!! E nam się starzeje:D:D tzn.ma dalej 18lat + vat,ale od dzis obowiazuje wyższy vat,ta?:D:D:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
6979
E
29 lipca 2011r. o 12:35
Hemi, masz rację :) Ale Wiesz, młodość nie wieczność, a zapytaj Prezesa Artura, kiedy zaczyna się branie :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3225
#erjotka nieaktywny
29 lipca 2011r. o 15:27
E życzę Tobie wszystkiego dobrego, przede wszystkim spełnienia marzeń i nadal tak szerokiego uśmiechu, jakim ciągle wszystkich obdarzasz :)

P.S. Brania nie muszę życzyć :D
6979
E
29 lipca 2011r. o 17:08
Dziękuję Eri :* A to, specjalnie dla Ciebie :D :D :D :D :D tzn szeroki uśmiech :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza