Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
1 sierpnia 2011r. o 18:24
Witam i pozdrawiam E : )

&NR=1

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
4 sierpnia 2011r. o 0:31
Hejka Art :)
Pozdrawiam Cię i proszę o trochę cierpliwości.
Już niebawem... wiesz co :*
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
4 sierpnia 2011r. o 1:58
Hegemon napisał(a):
Przecież to ma być Twój mercedes !
P.S.
Podaj oficjalnie numer rachunku bankowego, na który każdy będzie mógł dołożyć swoją cegiełkę i po sprawie : )
Czółko : )

Witam Wszystkich !

Hegemonie dzięki za propozycję myślałem o tym ale to nie jest takie proste bo z punktu widzenia prawa nie wolno zbierać na prv konto. Gdyby tak się stało to urząd skarbowy napewno by się nami zainteresował he he i mieli byśmy wszyscy duże kłopoty więc musiałby to być inny sposób legalny np. założenie konta w Stowarzyszeniu Ziemia Bolesławiecka lub jeszcze inny omijający obie te możliwości ale teraz jak już wiesz gdy jedno z moich największych marzeń zostało spełnione przez ,,anonimowego,, sponsora to moja odp. jest czysto teoretyczna. Czółko :)
3655
#Kava nieaktywny
4 sierpnia 2011r. o 2:03
Artur, niesamowicie się cieszę! :)

Pamiętasz? Już kiedyś to tu wklejałam..

[img=1312416168_2haofju.jpg]

Nic dodać, nic ująć :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
4 sierpnia 2011r. o 2:47
E napisał(a): To jest na chwilę obecną, najprostszy sposób :) Witaj Hegemonie :)

E dzięki za telefon Ty już wiesz o co chodzi i dużo więcej. Miłego opalania i powrotu do domu :* :* :* :* :*

Dopisane 04.08.2011r. o godz. 02:16:

magnum44 napisał(a): Hejka Art :)
Pozdrawiam Cię i proszę o trochę cierpliwości.
Już niebawem... wiesz co :*

Magnum 44 nie ma problemu mamy czas zdążę ochłonąć po ostatnich wspaniałych wydarzeniach. Też Cię pozdrawiam :* :*

Sylwia też pozdrawiam Cię Cieplutko :* :* :* :* :* :* :*

Kavo miłego dnia Ci życzę :*

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*

Dopisane 04.08.2011r. o godz. 02:47:

Kava napisał(a): Artur, niesamowicie się cieszę! :)

Pamiętasz? Już kiedyś to tu wklejałam..

[img=1312416168_2haofju.jpg]
Nic dodać, nic ująć :)

Kavo tak można to określić zdażył się cud i nie wiem czy to ma związek z wiarą bo ja na początku bardzo chciałem wierzyć że się wszystko uda ale gdy zobaczyłem realną cenę to już nie byłem tego taki pewny a dziś jestem bardzo szczęśliwy bo jedno z moich największych marzeń praktycznie już jest spełnione dzięki wspaniałej osobie o wielkim sercu . Oczywiście zawsze będę wdzięczny i będę pamiętał o wszystkich którzy zgłosili gotowość do pomocy. Mam wielkie szczęście mając wokół siebie tyle życzliwych mi osób. Czasem zastanawiam się czy na to wszystko zasłużyłem. Tobie też dziękuję Ty wiesz za co :* :*
3225
#erjotka nieaktywny
4 sierpnia 2011r. o 9:25
Arturze - zasłużyłeś swoim ciepłem i miłym słowem - tym nas obdarzasz, za to jesteśmy wdzięczni.
Pozdrawiam gorąco, do zobaczenia :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 sierpnia 2011r. o 2:00
erjotka napisał(a): Arturze - zasłużyłeś swoim ciepłem i miłym słowem - tym nas obdarzasz, za to jesteśmy wdzięczni.
Pozdrawiam gorąco, do zobaczenia :)

Witam Wszystkich !

Powoli dochodzę do siebie po tym ciągu pozytywnych wrażeń i emocji. Przedewszystkim chcę Wam powiedzieć że od dziś już czekam na wózek i prezentację. Po kolejnych kilku korektach zamówienie zostało w końcu zaakceptowane przez producenta i przyjęte do realizacji. Nie wiem kiedy to będzie ale gdy będę to wiedział odrazu Wam o tym napiszę.

Erjotko nadal prawienie komplementów wychodzi mi łatwiej niż ich przyjmowanie he he. Bardzo dziękuję Ci za te miłe słowa i za to że jesteś. Do zobaczenia :* :* :*

Zmykam.Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
6 sierpnia 2011r. o 0:36
Spokojnej nocy.. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!