Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~VIP07 niezalogowany
11 września 2011r. o 9:51
Witam Zraiona -dziękuję za uznanie ,,coś tam wkleję na @ ale po cenzurze :P ,,pozdrawiam [img=1315727479_f1c7ph5.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~VIP07 niezalogowany
11 września 2011r. o 10:00
Artur jak Ty to robisz ??działasz jak magnesik na te piękne dziewczyny,,,ale masz branie chłopie... ;) [img=1315728002_fk71a2h.jpg]
4067
#zraniona nieaktywny
11 września 2011r. o 10:08
~VIP07 napisał(a): Artur jak Ty to robisz ??działasz jak magnesik na te piękne dziewczyny,,,ale masz branie chłopie... ;)

;) To chyba sprawka tego sprayu przeciwko komarom tak zadzialala ;)
4834
#nieznajomy nieaktywny
11 września 2011r. o 10:15
Witam.Ranniusia Ty zboczuchu :> nie interesuj się co ja w rękach trzymam,to mój sekret :D .Dzięki Arturze za super imprezę,jedzenie i towarzystwo.Warto było trochę pobłądzić zanim trafiłam do Ciebie. :* :* :* :* dla Ciebie i całej reszty towarzystwa. :) :) :)
~VIP07 niezalogowany
11 września 2011r. o 10:21
;) [img=1315729276_dddlfgz.jpg]
4067
#zraniona nieaktywny
11 września 2011r. o 10:25
nieznajomy napisał(a): Witam.Ranniusia Ty zboczuchu :> nie interesuj się co ja w rękach trzymam,to mój sekret :D

juz chcialam cos na ten temat odpisac :> ale wole NIE,bo zakazalas mi :>
4834
#nieznajomy nieaktywny
11 września 2011r. o 10:27
że niby co trzymam w rękach?to był OBIEKTYW !! to tylko obiektyw!a co Cię w nocy smyrało :| to nie ja !! czy byłaś w Paryskiej?nie wiem ale jak kogoś zastałaś w łóżku to chyba tak :> :D
~VIP07 niezalogowany
11 września 2011r. o 10:28
;) Jedzonko było super ,a jakie sałateczki ..mniam mniam,a i torcik superancki [img=1315729702_9ttfspi.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.