Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
26 września 2011r. o 8:37
hejka Artucho :* milego dzionka zycze i sto buziakow :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
26 września 2011r. o 9:28
Witam w ten okropny poniedziałek po pięknym weekendzie :* Hmm..poniedziałek tak blisko ( po ) niedzieli, a taaaak daleko (do) niedzieli... ;(
Miłego dnia wszystkim kochającym poniedziałki i tym niekochającym poniedziałków ;)
No to ślinimy Arturze :* :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
26 września 2011r. o 9:52
dzieńdoberek :) Tak,Artur zamieszanie byyyło :D ale,co złego to nie ja :*
to one zjadły psy...tylko Zraniona:(...a potem...odleciałam do łóżeczka i teraz myślę...czy,to sen? :D
miłego dzionka i zdrówka Tobie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* iii domownikom :* :* :*
Dziękuję Wam :*
4834
#nieznajomy nieaktywny
26 września 2011r. o 17:01
Witaj Arturku :*
Jakie zamieszanie?bo nie jestem w temacie !! Ranna zjadła jakiegoś psa? Wiem,że widziała( :D ) ale żeby od razu zjadła? ;)
~zraniona niezalogowany
26 września 2011r. o 17:03
a ty myslisz ze czym sie z toba u baxa dzielilam :> :P :P
4834
#nieznajomy nieaktywny
26 września 2011r. o 18:45
A to była kiełbasa i karkówka z psa :| ,nawet dobre a co reszta towarzystwa na to? czy już wiedzą co jedli?? :|
6979
E
26 września 2011r. o 19:06
Ja wybredna nie jestem :| ;(

Dopisane 26.09.2011r. o godz. 19:06:

Witaj Arturze :* :* :* Poczucie humoru tych naszych horer, jest wprost proporcjonalne do ich pracowitości. No i niech tak zostanie ;) Ostatnio wiele akcji, to jedna, wielka improwizacja, ale za to jak wychodzą :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 września 2011r. o 19:09
Cukier jest niezdrowy pozytywni : )

Czółko Artur : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza